23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alarmeringsteknologi til krævende miljøer nu på hylden hos Carlo Gavazzi Handel A/S

Carlo Gavazzi Handel A/S nye tiltag omkring signaleringsprodukter fra Pfannenbergs Signaling Technology til industri installationer og offshore-branchen, hvor der er høje krav til robusthed, har medført øget aktivitet til forretningen.

Carlo Gavazzi Handel A/S indgik i november 2014 et samarbejde med den tyske producent Pfannenberg, så man fremover kan købe Pfannenbergs Signaling Technology direkte hos Carlo Gavazzi Handel A/S. Starten på samarbejdet har allerede medført stor aktivitet og interesse omkring disse produkter. ”Pfannenbergs signaleringsteknologi skiller sig ud ved at være særligt velegnet i hårde og krævende miljøer, som vi kender fra for eksempel offshore eller tung industri. Og hvad enten der er tale om lys - eller lyd signalering, så er det alfa og omega, at signaleringen er tilstrækkelig kraftfuld og gennemtrængende, for at fange menneskers opmærksomhed” fortæller Ole Faaborg, produktchef hos Carlo Gavazzi Handel A/S.

Teknologi til indikering, advarsel og alarmering
Pfannenbergs Signaling Technology omfatter produkter til indikering, advarsel og alarmering ved brug af lys og lyd. Produkterne bliver for eksempel anvendt til at alarmere og evakuere mennesker i støjfyldte maskinhaller og større offentlige bygninger, hvis der opstår brand eller farlige situationer. Produkterne er også designet til at anvendes udendørs eller på toppen af vindmøller, kraner eller høje bygninger, hvor de blinkende lys indikerer over for fly, at de skal være opmærksomme.

Solid tysk kvalitet
Carlo Gavazzi Handel A/S har igennem mange år været partner og distributør af Pfannenbergs klimatiseringsprodukter til blandt andet el-tavler, og har derfor allerede et godt kendskab til Pfannenbergs løsninger. Ole Faaborg uddyber: ”Pfannenbergs produkter er udført i bedste tyske kvalitet, og de lever til fulde op til de krav, der er i forskellige industrier, både når det gælder robusthed, tæthed og levetid. For at understrege kvalitetsniveauet yder Pfannenberg 10 års garanti på udvalgte produkter. Derudover skiller Pfannenbergs produkter sig ud ved at være væsentlig hurtigere at montere end tilsvarende produkter, hvilket økonomisk set er en stor fordel.”

Om Pfannenberg
Pfannenberg er kendt for deres energi-effektive, holdbare og innovative klimatiserings- og signaleringsløsninger til blandt andet luftfarts- bil- og maskinindustrien. Derudover har de en niche-forretning med belysning, idet deres teknologi bliver anvendt til at illuminere Eiffeltårnet i Paris og andre turistattraktioner verden rundt.

CARLO GAVAZZI HANDEL A/S
Ole Faaborg
Product- & Key Account Manager
Tel. 89 60 61 00, handel@gavazzi.dk

Carlo Gavazzi Handel A/S
Over Hadstenvej 40
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69310613
P nummer: 1002293815

Send til en kollega

0.064