23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BASE Erhverv as vil styrke lokalt samarbejde i Køge

BASE Erhverv as, jysk baseret entreprenørvirksomhed, har etableret sig i Køge. Forretnings-modellen bygger på trofast samarbejde med nogle af de dygtigste lokale folk i branchen. Den model bringer BASE Erhverv as nu til Køge.

BASE Erhverv as er fortrinsvis et kendt navn i Jylland, hvor virksomheden siden 2003 har udført totalentrepriser for både store og små danske erhvervskunder. Det gør BASE Erhverv as godt, og det skyldes ikke mindst evne til at udvælge de rigtige underentreprenører og kompetencer, og dermed levere et fuldstændig unikt stykke arbejde til kunderne, hvad angår såvel pris som kvalitet.

Siden 2011 har BASE Erhverv as været etableret på Sjælland med kontor i Roskilde, og den 1. februar 2015 åbnede BASE Erhverv as kontor i Køge. Målet er at etablere samarbejder med de mange dygtige fagfolk som Køge-området råder over, og således skabe samme gode produkt, som man i mange år har leveret til de jyske kunder.

Kasper Løvstrup Nielsen er salgschef i BASE Erhverv as, og ansvarlig for Køge og det øvrige Sjælland. Det er ham, man møder på kontoret, som er beliggende i erhvervscenteret hos Køge Erhvervsservice på Galoche Allé i Den Hvide By, og hans målsætning er klar:

- Jeg kan jo ikke bygge det hele selv, smiler han. - Det er vores mål at få skabt en solid virksomhed på Sjælland med de helt rigtige folk og samarbejdspartnere. Vi skal vækste, men ikke for enhver pris, det er slet ikke vores facon! Vi skal fortsat være kendte for at gøre et grundigt forarbejde og levere byggeri af højeste kvalitet, og det er her, Køges mange lokale kompetencer kommer ind i billedet, siger han.

BASE Erhverv as har allerede etableret et stort uformaliseret netværk af fagfolk med forskellige kompetencer, og man forsøger at differentiere de håndværkere man bruger, afhængig af opgaven. Ved at arbejde på denne måde, forenkles processen for både tilbudsgivning og udførelsen af arbejdet, og de dygtigste underentreprenører forbliver faste samarbejdspartnere i mange år.

Kasper Løvstrup Nielsen finder god mening i, at BASE Erhvervs kontor i Køge er placeret i erhvervscenteret i Den Hvide By. Både den kommunale erhvervsservice og mange innovative virksomheder er repræsenteret her, og det netværk er vigtigt, når de bedste fagfolk skal findes.

- Vi samarbejder med alle faggrupper, også arkitekter og ingeniører, og det er væsentligt for os at have en bred pallette af spidskompetencer i vores netværk, så vi kan imødekomme enhver forespørgsel fra vores kunder, som spænder over mange brancher. Nybyggerier, tilbygninger og renoveringer er alle opgaver, vi meget gerne servicerer vores kunder med, præciserer Kasper Løvstrup Nielsen.

Rasmus Holst-Sørensen er erhvervsservicechef i Køge Erhvervsservice, som arbejder for, at de store kommende anlægsprojekter skal skabe værdi for de lokale virksomheder. Han ser meget positivt på interessen for Køges erhvervsliv.

- Når en virksomhed som BASE Erhverv as vælger at etablere sig her, er det udtryk for en ny interesse for Køge, som vi ikke tidligere har oplevet. Det er en anerkendelse af, at der er en spændende vækst på vej i vores område. Det åbner alt sammen nye muligheder for de lokale håndværksvirksomheder, og de konkurrencedygtige vil kunne opnå rigtig meget, ved et samarbejde med virksomheder som BASE Erhverv as. De mange muligheder giver de lokale virksomheder chancen for at tænke nyt, etablere nye samarbejder og udvikle den lokale anlægssektor i Køge, så den står endnu stærkere i fremtiden, siger Rasmus Holst-Sørensen.

Køge Kommune er meget bevidst om, at byen har et stort udbud af fagligt stærke virksomheder, når det drejer sig om bygge- og anlægssager. I januar 2014 ansatte man projektleder Bent Lorentzen til at stå i spidsen for Bygmed.dk. Et projekt, der skal vise de mange dygtige lokale virksomheder frem for alle dem, der kommer til Køge for at bygge i årene, der kommer. Så det tegner godt for Køges fremtid.

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711
P nummer: 1009660379

Send til en kollega

0.047