23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Vandkunsten og hør om visioner og virkelighed med genanvendelse

Vision og virkelighed kan være vidt forskellige, når det kommer til direkte genanvendelse af byggematerialer. Hør om visionerne og dilemmaerne i praksis på konferencen den 26. maj.

Vandkunsten er en markant spiller på den danske arkitekturscenen og har haft holdninger og en lang praktisk erfaring med bæredygtighed i højsædet – inden det blev et buzz word.

På konferencen om cirkulær ressourceøkonomi den 26. maj, kan du møde arkitekt og partner i Vandkunsten Søren Nielsen. Her arbejder han blandt andet med konkurrencevindende renoveringsstrategier, forskningsprojekter og bæredygtigt byggeri.

Om konferencen
På konferencen om genbrug af byggematerialer og cirkulær ressourceøkonomi i byggeriet, bliver du klogere på regeringens ressourcestrategi og de seneste statusrapporter på området.

Ledende repræsentanter for byggeriets parter debatterer dilemmaer og potentialer. Du kan også høre økonomiprofessoren fortælle om teorierne bag den cirkulære økonomi, samt møde praktikere med konkrete erfaringer ved genbrug af byggematerialer.

Der er således konkret fokus på materialerne på denne dag.

Temaer på dagen er lovgivning, potentialer og dilemmaer, samt erfaringer i praksis.
Mød blandt andet Miljøstyrelsen, NCC, Velux, Dansk Byggeri, Dansk Industri, Tegnestuen Vandkunsten Aalborg Universitet, Teknologisk Institut og genbrugskunstneren Thomas Dambo

Deltagerprofil
Konferencen henvender sig til byggeriets professionelle parter: producenter, arkitekter, rådgivere, bygherrer, samt alle med interesse byggeriets bæredygtige udvikling.

Tid og sted
Tirsdag den 26. maj 2015 kl.9:30-16:30
Teknologisk Institut i Taastrup

OBS: konferencen er blevet flyttet! (red_TI)

Kontakt og mere information
Seniorkonsulent Anne-Mette Manelius
amm@teknologisk.dk
T 7220 1513

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Send til en kollega

0.047