23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Styrk din salgsfunktion

Christian Dreyer er pr. 15. marts 2015 tiltrådt som ny partner og rådgiver hos Skelmose Consulting. Christians speciale er rekruttering og rådgivning inden for salg og eksport.

Christian Dreyer har i mere end 20 år arbejdet med projektsalg og eksport i produktions- og handelsvirksomheder.

Kan kunderne se værdien?
Helt centralt i salget ligger kundeværdien – hvad du og din virksomhed kan tilføre kunden. Er man ikke selv helt bevidst om det, kan det være svært at overbevise kunderne om fordelene ved et samarbejde.

Her kan Christian Dreyer bidrage til større bevidsthed omkring produkter og ydelser. Som tidligere direktør, salgschef og salgsingeniør har Christian opnået stor erfaring i innovation, konceptudvikling og markedstilpasning, og har arbejdet med både salgsstrategier, projekttilbud, markedsanalyser, messer, forhandlere, grossister og internationale kontraktforhandlinger.

Styrk din salgsfunktion
Der er mange måder at styrke en virksomheds salg på. Måske er der brug for input og hjælp til at identificere og opbygge salgskanaler eller udarbejde strategier og forretningsplaner.

Christian Dreyer kan blandt andet bidrage med konkrete og direkte anvendelige metoder til priskalkulationer og rabatstruktur, samt kundesegmentering og bearbejdning.

Et andet område, hvor man kan opnå et øget salg er via træning af de interne og eksterne salgsfunktioner.

Måske skal der udvikles en salgsmanual eller medarbejderne skal blive bedre til at booke møder, overvinde indsigelser og identificere konkurrencefordele.

Målrettet rekruttering til salg og teknik
Måske er der i den forbindelse brug for at ansatte nyt personale - enten for at styrke salget eller selve produktionen.

Christian Dreyer har en solid teknisk baggrund som uddannet smed, maskinist og maskintekniker og erfaring med rekruttering af både salgs- og tekniske medarbejdere, som for eksempel teknikere, ingeniører og projektledere.

Interimopgaver og ledelse
Christian har også erfaring som interim leder, der i en kortere periode træder ind i en virksomhed for at løse en specifik opgave.

Christians baggrund og profil gør, at han vil kunne anvendes i industrivirksomheder, for eksempel inden for salgs- og eksportudvikling, projektkalkulation, projektsalg, kontraktforhandling, internationalisering eller projektledelse.

Har du brug for en specialist?
Så har din virksomhed brug for en specialist til at finde en ny medarbejder eller optimere din virksomhed inden for salg og eksport, så er du velkommen til at kontakte Christian Dreyer på tlf. 42 53 20 07 eller via mail.

Se Christian Dreyers kompetenceprofil

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Kontaktperson

AUJ
Aksel Uglvig Jensen
CEO og rådgiver
+45 40840133 auj@skelmose.eu

Send til en kollega

0.063