23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BASE Erhverv udvider Hørning Idrætscenter

Totalentreprise, der omfatter ny idrætshal og fuld parterre-etage, er blot første etape af en planlagt udvidelse af Hørning Idrætscenter.

BASE Erhverv as har torsdag den 9. april indgået aftale med Hørning Idrætscenter om en ny hal i to etager til cirka 14 mill. kroner, der ventes klar i februar 2016. Det er en totalentreprise, vundet i licitation, og der er tale om første del af en planlagt udvidelse af idrætscentret. Første etape af udvidelsen omfatter en ny idrætshal og en fuld parterre etage

Arbejdet med projektering og myndigheds-godkendelse er i fuld gang. Ginneruparkitekter A/S, Horsens har tegnet byggeriet. Ingeniørrådgivningen varetages af Rønslev Rådgivende Ingeniører. Og Frost Larsen A/S er bygherrerådgiver.

-Udførelsen er blot den første af flere etaper, og vi håber at komme videre med nogle af de næste etaper, også i samarbejde med BASE Erhverv as. Vi har brug for endnu flere aktivitets-muligheder i Hørning Idrætscenter siger Lars Gert Jørgensen, formand for bestyrelsens forretningsudvalg.

Billedtekster:

Visualiseringer (Ginneruparkitekter A/S, Horsens).

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711
P nummer: 1009660379

Send til en kollega

0.047