23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BIM Universe 2015 i København og Aarhus - Tilmelding lukker 29. april

BIM Universe 2015 i København og Aarhus lukker for tilmelding 29. april. Arrangementet afholdes 4. maj i København og 5. maj i Aarhus. Få et forspring og hør bl. a. IT-spåmanden, den digitale fremtidsforsker Preben Mejer.

Tilmelding og flere oplysninger

The Future of Making Things
Nye metoder for design, produktion og udførelse, samt mere engagerede forbrugere, vil bringe os til “The Future of Making Things”. Det handler om at finde nye måder at modellere,
dokumentere, håndtere og dele projekter. Det handler ikke kun om ”Build cloud connected products”, men også om at du bliver bedre i stand til at gøre de ting, du kan og gør.
Det handler om at blive lige så klog før et projekt, som man er efter et projekt, hvor man måske vil gøre ting anderledes. Det er det simulation handler om: at kunne simulere et byggeri
via BIM-modellerne.

Visualization handler om at kunne få omsat sit projekt til kunderne, så de forstår, hvad det er, man er på vej til at bygge ved hjælp af online rendering - skabt direkte ved hjælp af cloudteknologi.

Collaboration A360 har mere end 100.000 Autodesk-brugere. Ved at dele design og kommunikere design, sikres at alle i projektteamet har samme information, som kan deles ”Anytime on Any device”.

5 centrale trends
5 centrale trends driver denne udvikling, som handler om en nemmere adgang til værktøjer, som gør brug af centrale koordineringssteder for at opnå en bedre proces og LEGO-tankegang omkring præfabrikation.

De fem trends Autodesk fokuserer på er Conceptual Design, Connected Design, Ubiquitous Simulation, Distributed Project Teams og Prefabrication. Kom og se hvordan NTI og
Autodesk realiserer dette i nye produkter, og nye måder til at sikre og forbedre din visuelle kommunikation til alle interessenter, på BIM Universe 2015.

Tilmelding og flere oplysninger

Mød Preben Mejer
Få et forspring - kom og hør en hæsblæsende gennemgang af en udvikling, som ingen andre endnu har fået øje på. Et eksklusivt kig på fremtiden – ved IT-spåmanden, den digitale
fremtidsforsker, iværksætter og innovatør Preben Mejer.

Vi er på vej ind i Cognitive Computing-æraen, der vil åbne for helt nye måder at bruge IT på, hvor man kan sige, at vi bliver udstyret med en sjette sans – eller infosense.

Ét internet af ting vil omgive os i fremtiden. Op mod 80 milliarder enheder, næsten alt vi omgiver os med vil komme på nettet, og åbner nye spændende muligheder for produkter og
services i fremtiden. En fremtid hvor smartphonen og tablet’en bliver afløst af laplets, phablets og 80 tommer kæmpeskærme – hubs. Alt sammen naturligvis baseret på internet og cloud, men nu med fog som supplement til cloud.

Vejrudsigten for fremtiden er hverken cloudy eller foggy. Den rummer dem begge, og der er klart solskin og muligheder - som aldrig før i en digital rivende udvikling.

Tilmelding og flere oplysninger

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.063