23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KA Interiør udvider og styrker produktionen i Grindsted

Med tilførsel af ny teknologi og udvidelse af produktionen vil KA Interiør styrke virksomhedens udvikling, og administrerende direktør Allan Meyer, fortæller her om, hvilke forventninger han har til fremtiden.

KA Interiør har været igennem en krise siden 2008, og man har sagt farvel til nogle få kunder. Til gengæld er der kommet en række nye til, som sammen med den eksisterende kundebase udgør et stærkt fundament for KA Interiørs forventninger til den fremtidige vækst.

2014 var et investerings år for KA Interiør, og det betød en nedgang i resultatet på trods af vækst i omsætningen. Ændrede konjunkturer i Norge betød, at man gearede omkostningerne til en vækst, som viste sig at komme et år senere end ventet. På trods af det, står KA Interiør stærkere end nogensinde, og virksomheden har tilpasset omkostningsniveauet, så man nu er klar til det opsving, som er på vej.

”Vi har langsomt arbejdet os op igen, så vi nu er på samme niveau, som før krisen”, fortæller Allan Meyer.

KA Interiør har gennem de seneste 6 – 7 år vendt virksomheden fra primært at sælge på det danske marked til, at eksporten nu udgør mere end halvdelen af omsætningen. Der er sket en kraftig vækst i Norge og Sverige, men også i Tyskland og England kan man se et stigende salg. KA Interiør overtog i 2013 TM Line, og fik dermed adgang til en kundebase i England, som giver tro på, at det næste store marked bliver det engelske.

”Men vi er først lige begyndt. Målet med produktionsudvidelsen skal ses i lyset af vores vækstforventninger til disse markeder, men vi ønsker også i højere grad, at kunne tilbyde vores eksisterende kunder en række nye innovative produkter i de kommende år”.

Innovation og produktudvikling er væsentlige årsager til, at nye teknologier bringes ind i produktionen. KA Interiør er førende inden for skræddersyede skabe, og den position agter de at fastholde. Det skal ske gennem øget innovation og produktudvikling.

”Vi har igangsat flere initiativer, lyttet til vores kunder og undersøgt markedet, hvilket inden for de næste 1 – 2 år skal give vores kunder adgang til en lang række nye produkter. Det gælder både forbedringer af eksisterende produkter, men også helt nye. Vi har store forventninger til, at vores produktudvikling kan løfte virksomheden endnu højere”, siger Allan Meyer.

Produktionen forventes at være fuldt operationsdygtig omkring sommerferien, men allerede nu kan prototyper af nogle af de nye produkter ses i KA Interiørs nye showroom. KA Interiør slår dørene op for interesserede kunder umiddelbart efter sommerferien.

KA Interiør A/S
Odinsvej 1-5
7200 Grindsted
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20001305
P nummer: 4660461086

Kontaktperson

KL
Kenneth Luciano
Marketingskoordinator
+45 76721580 kle@ka-as.dk

Send til en kollega

0.064