23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ScrewFast Skruepæle under Det Biologiske Hus i Middelfart

De første ScrewFast Skruepæle installeres under Det Biologiske Hus i forbindelse med opstarten af projektet Torsdag den 28. maj 2015 kl. 11.00 hos HUSET i Middelfart.

Det unikke starter allerede fra bunden. Fundamentet er avancerede ScrewFast Skruepæle, der har en lang række fordele i forhold til fremtidens byggeri. Uretek starter med at skrue den første skruepæl i jorden og EEN TIL EEN fortæller om visioner og fakta om det hus, der i løbet af det næste år vil blive opført hos HUSET i Middelfart.

På dagen byder Jan Røgind Jørgensen, direktør HUSET velkommen og efterfølgende vil Kim Christofte fra EEN TIL EEN fortælle om visioner, ideer og status for Det Biologiske Hus. Thorbjørn Sørensen som er Teknik- og miljødirektør i Middelfart vil holde en "Skruepælstale" inden den første ScrewFast Skruepæl bliver installeret.

Det Biologiske Hus forventes at være færdigt til sommeren 2016. Det vil blive opført i et tempo, der giver interesserede mulighed for, at deltage i et forløb omkring udviklings- og læringsprocessen.

Læs mere om Det Biologiske Hus HER.

Læs mere om ScrewFast® Skruepæle HER

Kontakt Uretek på info@uretek.dk eller telefon 70 20 33 01.

Uretek
Tværvejen 6
5580 Nørre Aaby
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21243787

Send til en kollega

1.189