23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO udvider staben

FAKRO er nu ved at have så godt fat i markedet, at organisationen skal tilføres flere kræfter for at kunne følge udviklingen.

"Det er et stort skridt for os at skulle ud og finde nye medarbejdere i løbet af de kommende måneder, men vi glæder os til det," udtaler Jon Tougaard, direktør for det danske datterselskab af den fremadstormende polske ovenlysproducent, FAKRO.

"Vi arbejder intenst på at få fodfæste på det vigtige projektmarked, men lige så vigtigt er det, at vore forhandlere kan se en ide i at både lagerføre og promovere vore produkter overfor deres kunder. Derved oplever kunderne, at FAKROs produkter kan man få med i bilen her og nu. Det er godt for alle parter og giver en øget efterspørgsel når først håndværkeren eller Gør-Det-Folket har prøvet dit produkt af med stor tilfredshed," fortsætter Tougaard.

Han forklarer videre, at projekter er vigtige for dit image, for læreprocessen ude i markedet og for tilliden til dit brand blandt branchens folk. Det giver volumen og bidrager positivt, men det er et presset marked, og det har vel grundlæggende aldrig været mere attraktivt at skulle købe ovenlys end det er i 2015.

"Siden vi kom ind i Danmark for alvor i 2013, må man erkende, at den faktiske pris på ovenlys er faldet dramatisk - specielt i de større projekter." Jon Tougaard erkender samtidigt, at travlheden for FAKRO nu betyder, at der skal flere kræfter til for ikke at miste pusten.

"Vi er forsigtige her i den spæde opstart, men vi tror også nok på vores koncept til, at vi tør begynde at ansætte flere professionelle til organisationen og vi starter med København, Sjælland og Øerne da det er dér, hvor godt halvdelen af al byggeaktivitet i Danmark foregår."

Læs mere om jobbet i FAKRO på fakro.dk

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.05