23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velfac opruster i ledelsen med fagligt velfunderet branchekapacitet

Vinduesproducenten Velfac har netop ansat John Christian Asmussen, civilingeniør og Ph.D. fra Aalborg Universitet, som ny salgsdirektør i Danmark.

Han kommer med over ti års salgs- og ledelseserfaring fra byggebranchen og ser frem til at bidrage til fortsat vækst med fokus på service og rådgivning til de projekterende.

For at fortsætte i de senere års vækstspor har Velfac, der er en af Danmarks førende vinduesproducenter, valgt at udvide ledelsen med tilgangen af en ny salgsdirektør med projektsalg som ansvarsområde.

John Christian Asmussen, der er vinduesproducentens nye mand på ledelsesgangen, er uddannet civilingeniør og Ph.D. fra Aalborg Universitet og kommer fra en stilling som Sales Manager hos byggevarekoncernen Palsgaard Group. Hans opgave bliver at styrke Velfacs position i markedet.

Øget fokus på rådgivning og service
Vinduesproducenten Velfac har netop ansat John Christian Asmussen, civilingeniør og Ph.D. fra Aalborg Universitet, som ny salgsdirektør i Danmark. Han kommer med over ti års salgs- og ledelseserfaring fra byggebranchen og ser frem til at bidrage til fortsat vækst med fokus på service og rådgivning til de projekterende.

- Min primære opgave bliver at fastholde den vækst, som Velfac oplever ved at øge efterspørgslen blandt arkitekter og ingeniører efter de service- og rådgivningsløsninger, som Velfac tilbyder, forklarer John Christian

Asmussen om sine ambitioner for den nyoprettede stilling.
- Det gælder ikke mindst inden for energirenovering og lavenergibyggeri, hvor især boligforeninger og større offentlige boligbyggerier fremover bliver endnu mere interessante for os. Her er der samtidig et stort behov for teknisk rådgivning, og netop den tekniske rådgivning er en af de store forcer hos Velfac, fortsætter han.

Forventer fortsat vækst
John Christian Asmussen har ud over sin ingeniørmæssige baggrund taget lederuddannelsen Engineering Business Administration (Management) på Aalborg Universitet og kommer desuden med over ti års erfaring inden for forskning, produktudvikling og rådgivning samt ikke mindst projektsalg og ledelse fra byggebranchen.

- At vi har valgt at opruste med en så fagligt stærk og branchevant kapacitet skyldes ikke mindst, at vi ser et stort potentiale i projektmarkedet, hvor John også har et omfattende netværk. Velfac har hentet markedsandele i de seneste år, og fremgangen skyldes bl.a., at vi er kommet godt på plads med et fremtidssikret produktprogram, ligesom vi har toptunet produktionen og styrket salgsorganisationen, fortæller adm. direktør Finn Jespersen fra Velfac.

- Vores forventning er, at de gode væksttal fortsætter ind i 2016, men det sker ikke af sig selv. Derfor vil vi også opruste på medarbejderfronten i takt med, at efterspørgslen stiger, supplerer han.

VELFAC
Bygholm Søpark 23
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21147583

Send til en kollega

0.047