23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kære murer, sæt kryds ved "Liste X"

Folketingsvalget er netop udskrevet, og der er nu dømt valgkampsstemning. D. 1.6 lancerer Alfix en ny klassisk fugemasse – en god grund til at flisemurerne skal sætte deres kryds ved Alfix ”Liste X”.

Den nye Alfix fugemasse CeraFill 16 classic er født af professionelle murere - til professionelle murere. Med ”classic” får mureren en rationel og enkel arbejdsproces, der garanterer en fuge med høj fyldningsgrad. Alfix i Kolding skyder således også valgkampen i gang samtidig med politikerne.

”Den nye Alfix fugemasse hedder ”classic” til efternavn. Det er nemlig en klassisk fuge udviklet og testet i samarbejde med professionelle murere og målrettet netop murerens behov. Det er en universalfugemasse af høj kvalitet, den har en smidig konsistens og kan anvendes til drysning”, siger teknisk chef i Alfix, Allan Nielsen.

CeraFill 16 classic fås i de 3 mest populære fugefarver – grå, lysegrå og koksgrå. Mere kompliceret behøver det ikke at være at udføre klassisk kvalitetsfugning. Fugemassen kan benyttes til fliser, klinker og mosaik med moderat eller lav sugning.

Ønsker mureren og bygherren et bredere farvespektre og stærke vand- og smudsafvisende egenskaber i fugen, så anbefaler Alfix den nuværende fugemasse CeraFill 10 colour, som i mange år har vist sine styrker på byggepladser og i utallige boliger Skandinavien. Begge fuger støttes, når håndværkerne sætter sit kryds ved ”Liste X”.

Hold øje med hjemmesiden www.alfix.com, hvor nyheden om den klassiske fugemasse lanceres mandag d. 1.6.



Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.047