23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny serie af aftastere til fødevareindustrien bukker ikke under for rengøring

Vand og fugt er en af de største syndere, når induktive aftastere fejler og stopper produktionen. I fødevareindustrien er der særlige krav til rengøring af maskiner og anlæg i produktionsmiljøer med fødevarer.

Derfor har Carlo Gavazzi udviklet en speciel serie af induktive aftastere, som ikke bukker under for selv meget grundig rengøring.

Carlo Gavazzi har udviklet en ny serie af induktive aftastere kaldet ICS og mærket med ’FB’ (Food & Beverage) og er derfor særdeles velegnede til fødevareindustrien, hvor der er høje krav til hygiejnen. Den nye ICS-serie af induktive aftastere kan klare temperaturer på op til 80°C og kortvarigt helt op til 100°C. Derudover er aftasterne så tætte, at de uden problemer kan holde til at blive spulet med højtryksdamprensere. Aftasterne har også en helt glat overflade med et minimum af kanter, så bakterier og andet skidt ikke kan gemme sig. ”Rengøring er ofte skyld i, at aftastere fejler, men med den nye serie til fødevareindustrien undgår I, at produktionen stopper, fordi aftasterne er kortsluttet efter vandindtrængning,” fortæller Ole Faaborg, som er produktchef hos Carlo Gavazzi.

Typenummer og produktionsnummer er indgraveret med laser i metaloverfladen på aftasterne, så numrene bliver ikke slidt af under højtryksrengøringen. Derfor kan I nemt se, hvilken aftaster I har, hvis I skal bruge en ny, eller hvis I skal bruge numrene i forbindelse med support.

Aftasterne er både godkendt af FDA (Food and Drug Administration) og ECOLAB, som begge står inde for, at aftasterne er særligt velegnet til fødevare- og medicinalindustrien.

▼ Ekstrem robust – M12, M18 og M30
▼ Syrefast rustfri stål AISI316L med laserindgraveret identifikation for fuld sporbarhed
▼ Tæthedsklasse: IP69K, IP68, IP67
▼ Øget temperaturområde: -40°C til +80°C
▼ FDA- og ECOLAB-certificeret
▼ 4-LED forskudt 90° for 360° synlighed
▼ Diagnosefunktion for kortslutning og overbelastning
▼ M12-stik
▼ Konkurrencedygtig pris


Tilbehør:
▼ M12-stik, IP69K, orange TPE-kabel med hhv. 2m og 5m
▼ Monteringsbeslag i AISI 316 stål, lige eller vinkel

CARLO GAVAZZI HANDEL A/S
Ole Faaborg
Product- & Key Account Manager
Tel. 89 60 61 00, handel@gavazzi.dk

Carlo Gavazzi Handel A/S
Over Hadstenvej 40
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69310613
P nummer: 1002293815

Send til en kollega

0.048