23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det Biologiske Hus skyder i vejret

Det Biologiske Hus er godt i gang og vi er nu startet med installeringen af de sidste ScrewFast Skruepæle® som vi forventer at afsluttet i denne uge.

Uretek afsluttede etape 1 i maj måned og den første del af Det Biologiske Hus står nu næsten færdigt. Vi starter derfor på etape 2 af fundamentet på i alt 35 ScrewFast Skruepæle® og forventer det afsluttet i denne uge.

Det Biologiske Hus er en moderne bæredygtig, modulbaseret bolig, der er fleksibel i designet, og som er hurtig at bygge og samle med den nyeste digitale produktionsteknologi. Som prikken over i’et er Det Biologiske Hus med ScrewFast Skruepæle® lige til at fjerne igen, uden at efterlade sig spor i naturen.

Det Biologiske Hus forventes at være færdigt til sommeren 2016. Det vil blive opført i et tempo, der giver interesserede mulighed for, at deltage i et forløb omkring udviklings- og læringsprocessen.

Byggecentrum afholder i august en konference med afsæt i miljømæssig og økonomisk bæredygtighed i byggeriet. Her kan man møde en række af byggeriets spydspidser og pionerer inden for bæredygtighed og ansvarlig byggepolitik og komme på forkant med fremtidens byggemetoder.

Læs mere om konferencen "Fremtidens bæredygtige byggeri" HER

Læs mere om Det Biologiske Hus HER

Læs mere om ScrewFast Skruepæle® HER

Kontakt Uretek på info@uretek.dk eller telefon 70 20 33 01.


Uretek
Tværvejen 6
5580 Nørre Aaby
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21243787

Send til en kollega

0.046