23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prysmian blandt EU "transfer pricing" eksperter

Laura Beretta vil repræsentere koncernen som et JTPF medlem

Den 12. maj udnævnte generaldirektøren for Beskatning og Toldunionen Prysmian Group som medlem af et fælles EU forum for interne afregningspriser (JTPF), for en toårig periode begynder den 1. april 2015.

JTPF (Joint Transfer Price Forum) assisterer og rådgiver Europa-Kommissionen om transfer pricing skattesager. Siden sin grundlæggelse i 2002, har JTPF foreslåede ikke-lovgivningsmæssige løsninger på praktiske problemer, som afregningspriser praksis i EU. Denne ekspertgruppe for interne afregningspriser fungerer på basis af konsensus og arbejder inden for rammerne af OECD Transfer Pricing retningslinjer.

Hver EU-medlemsstat er repræsenteret hvorimod kandidat medlemsstaterne kan inviteres som observatører. JTPF har en repræsentant for hver medlemsstats skatteforvaltning, og kommissionen udpeger yderligere 18 ikke-statslige organisationsmedlemmer. Forummet ledes af en uafhængig formand.

For første gang i sin historie, har Kommissionen udnævnt organisationer snarere end individer, og Prysmian Group er blandt de 18 ikke-statslige organisationsmedlemmer, der bliver hædret for at yde et meningsfuldt bidrag til JTPF gennem sit globale netværk af professionelle der arbejder med afregningspriser. Koncernen vil være repræsenteret af Laura Beretta, Prysmian Group Tax Director.

"Jeg tror, at virksomheder bør fokusere på at maksimere effektiviteten og værdiskabelsen for deres interessenter og samfundet", siger Laura. "Forretningsmæssige beslutninger bør ikke blive påvirket af forskellige fortolkninger af den samme regel (armslængde princippet). Det er ikke usædvanligt for lande inden for EU for at have forskellige praktiske krav til dokumentation eller forskellige fortolkninger af armslængdeprincippet, og det skaber komplikationer for EU-virksomheder. Mit bidrag vil derfor fokusere på at identificere løsninger til at overføre pricing spørgsmål, der er effektiv fra et forretningsmæssigt synspunkt. "

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Kontaktperson

EKJ
Eva Kjær Jones
Marketing Manager
+45 29924106 eva.jones@prysmiangroup.com

Send til en kollega

0.109