23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Metric Industrial - Fluke FoodPro Plus termometer til overvågning af fødevaresikkerhed

Sammen med Fluke tilbyder Metric test- og måleudstyrsekspertise til fødevareindustrien i form af en løsning til berørings- og berøringsfri temperaturmåling.

Fluke FoodPro Plus termometer er en færdig temperaturmåle- og overvågningsløsning til fagfolk i fødevareindustrien. Den er et nyttigt værktøj til den form for temperaturinspektion, som gør fagfolk i fødevareindustrien i stand til at foretage hurtige og præcise temperaturmålinger af fødevarer til lokalisering af eventuelle problemer med fødevaresikkerheden.
Det berøringsfrie Fluke FoodPro Plus termometer er det første forsvar mod ukorrekt modtagelse, lagring og opbevaringstemperaturer. Ved hjælp af infrarød måleteknik læser det nøjagtige FoodPro Plus termometer overfladetemperaturer, hvilket gør det muligt for brugere at foretage temperaturmålinger hurtigt og ofte – hurtigere end berøringsenheder og uden risiko for krydskontaminering. Lyset viser tydeligt måleområdet. Derudover har Fluke FoodPro Plus også et probe-termometer og et integreret nedtællingsur til fuldstændig inspektion af fødevaretemperaturer og overvågnings- og nedkølingsintervaller.
Desuden kan termometret vaskes i hånden og har unikke HACCP-kontrollamper, som med grønt eller rødt lys øjeblikkeligt angiver sikre eller potentielt usikre opbevaringstemperaturer.

Metric har en lang række industrielle IT produkter og løsninger som er forberedt på de hårde krav der stilles i fødevarebranchen.

For mere information, venligst kontakt
Jan Sørensen, jcs@metric.dk, 43 200 751

Recab Danmark
Hassellunden 14
2765 Smørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33971591
P nummer: 1017224499

Send til en kollega

0.065