23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PLC fra Mitsubishi's iQ-R - klar til industri 4.0

Mere PAC end PLC på grund af intelligensen

Alle taler om industri 4.0 for tiden. Mitsubishis program af meget ydedygtige PLC’er i hjertet af mange proces- og automationssystemer og med de nyeste produkter i familien er iQ-R i Melsec-serien har Mitsubishi placeret sig solidt i centrum af de behov, som en moderne produktion efter industri 4.0 konceptet, opstiller.

Mere PAC end PLC på grund af intelligensen
*32-bits embeddede processorer og systemsprogene med henholdsvis 32- og 64-bits bus-/kommandobredde.
*Instruktionsafviklingen i eksempelvis FX5U i iQ-F serien sker på 34ns/instruktion, hvilket er en faktor 150 hurtigere end den foregående FX-generation.
*Mitsubishis GX Works3 software giver en intuitiv og grafisk strukturering af programmeringen.
*Med brug af dynamiske labels, parametrisk konfiguration frem for egentlig programmering og automatisk dannelse af hardware-funktionsblokke – også visuelle som HMI-templates – bliver opstillings- og konfigurationsforløbet dynamisk og fleksibelt.
*Controller FX5U udmærker sig ved at have den fornødne computerkraft til at håndtere og compilere Ethernet-baserede kommandoer, analoge I/O’er samt positionsstyring, kommunikations- og netværksfunktioner som standard.
*SAP kan nedbryde kundeordre i fortolket kode
*Bevægelsesstyring gennem et 4-akset bevægelsesmodul, som giver en nem adgang til momentstyring og cirkulær interpolation.
*Simple SD-kort placeret i Mitsubishis Melsec-controllere logger de løbende produktionsdata, så der er sporbarhed af de konfigurationsdata, der ligger bag det ene eller andet produkt.

Det er muligt med såvel de mindre iQ-F controllere som de større iQ-R typer at få de lodrette, hierarkiske IT-miljøer til at møde de vandrette OT’er (operative teknologier), så dataoverførsel fra kundespecifikke krav kan fortolkes og realiseres af maskinerne, så maskinerne ”på gulvet” får kommandoer, der leveres og fortolkes ned igennem en fabriks computerhierarki.
SAP er ved at være et udbredt sprog i mange europæiske virksomheder, og SAP har netop den egenskab, at softwaren kan nedbryde en kundeordre til en fortolket kode, som via Ethernet-forbindelsen kan konfigurere PLC’erne til en aktuel opgave.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.05