23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Operatørpanelet gemmer fejlene på video

Hans Følsgaard A/S-agenturet Mitsubishis GOT2000-serie af operatørpaneler omfatter nu også er et mid-range multitouch-panel i serien. GT25-familie af operatørpaneler gemmer 120 sekunders streamet video fra op til fire kameraer

Inden for britisk produktionsteknologi har man i mange år internt opereret med den såkaldte WTFH-algoritme. Det er klassisk ingeniørhumor, for det står for ”what the f*** happened?”, og beskriver, at man ofte ikke aner, hvad der har ført til et crash eller stop i linien. Men ved at tilføre den beskrevne WTFH-algoritme giver man sig selv muligheden for at checke data op til en fejl-event eller et nedbrud.

Det er derfor naturligt, at Hans Følsgaard A/S-agenturet, Mitsubishi, i deres nyeste serie af operatørpaneler i GOT2000-serien har inkluderet en meget effektiv mulighed for løbende at gemme op til 120 sekunders streamet video fra op til fire kameraer. Den nye GT25-familie følger dermed de kvaliteter, som de større og mindre modeller i GOT2000-serien byder på.
Mitsubishis grafiske operatørpaneler i GT23-, GT27- og nu også GT25-familien har en række praktiske funktioner, der går igen op igennem niveauerne. Ud over moniteringen af linierne, så er WiFi-tilslutning og multifinger touch-styring også fællestræk ligesom konnektiviteten til Ethernet, CC-Link (IE), RS-232, RS-422/-485 og USB.

Det skal samtidigt nævnes, at alle GOT2000-operatørpaneler har en potent MES-gateway, der gør operatøren i stand til at kommunikere direkte med en højniveau SQL-, Oracle- eller Access-database uden brug af mellemliggende computere, hvad der i mange tilfælde letter den praktiske drift. Desuden kan GOT2000-panelerne gemme data for tilsluttede PLC’er eller frekvensomformere på eksterne memories som SD-kort eller USB-sticks, i det omfang sikkerhedsprotokollerne for en given virksomhed tillader.

GT25-familien leveres med tre skærmstørrelser, 8,4”, 10,4” og 12,1”, hvor de to mindste displays i serien er med VGA-opløsning (640 x 480 pixels²) også leveres i hvide versioner uden USB-port, hvad der er et plus i forbindelse med brug i fødevareproduktion eller miljøer, hvor hyppig afvaskning med aggressive rengøringsmidler finder sted. Den store 12,1” model kan desuden leveres med en højere SVGA-opløsning.

Samtidigt med introduktionen af den nye hardware lancerer Mitsubishi også en ny version af GT SoftGOT2000 HMI-softwaren. Det er en brugervenlig grafisk software, der blandt andet er i stand til at afvikle GOT-funktioner på en PC uden behov for tilsluttet GOT-hardware. Med softwaren kan man dermed lettere forbinde og monitere forskellige systemkomponenter.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.094