23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SAWO præsenterer nye kraner i Z-serien - kranernes "schweizerkniv"

Hiab, en del af Cargotec, lancerer HIAB Z-HiPro 191 og HIAB Z-Pro 171. Kranerne i den nye HIAB Z-serie kan foldes til en Z-position og parkeres bag førerhus, mens hjælpeværktøjet stadig er monteret.

Kranerne i Z-serien er konstrueret til opgaver, hvor der typisk kræves hurtighed, effektivitet og et højt antal belastningscyklusser. Således vil kunder, der håndterer gravning, opfyldning, affaldshåndtering og andre opgaver med lette redskaber, kunne udføre arbejdet hurtigere. Med et rent og intelligent designet armsystem – hvor slangeføringen og det kædedrevne udskudssystem er monteret indvendigt – er resultatet en hurtig og meget effektiv kran. HPL-forbindelsesstykket mellem kranens spids og redskabet beskytter desuden slangerne, så man kan forhindre driftsstop og unødige udgifter.

Med lanceringen af Z-serien dækkes endnu et vigtigt område og produktsortimentet udvides. Det er et vigtigt skridt for Hiab i ambitionerne om at blive branchens førende inden for kundetilfredshed.

Z-serien hører til de kraner, der kan være inden for dimensionerne af lastbilens førerhus i parkeret position, mens redskaberne stadig er monteret. Det fjerner behovet for det tidskrævende arbejde med montering og afmontering af værktøj på kranspidsen. Det nye design betyder også, at det nu er meget nemmere for føreren at dække lasten under transport og overholde den seneste lovgivning.

Kranerne i Z-serien er "generalister", som egner sig til enhver tænkelig opgave – man kan kalde dem kranernes "schweizer-kniv". De er blevet udviklet med stort fokus på kundernes behov for blandt andet hurtig og præcis styring. Med det robuste design, der viderefører den legendariske HIAB-kvalitet, giver de sammenhængende og pålidelig produktivitet.
Z-seriens kompakte design gør det let at placere dem på moderne, kompakte lastbiler med begrænset monteringsplads. De nye HiPro-styringssystemer gør kranerne hurtige, og det veljusterede hydrauliksystem sikrer oliegennemstrømning ved højt tryk. De er godt forberedt til intensive arbejdscyklusser, især hvor der kræves høj hastighed, og samtidig leverer de høj præcision.

SAWO A/S
Industrimarken 1
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57008113
P nummer: 1003731979

Kontaktperson

VKK
Vivian K. Knudsen
Marketingkoordinator
+45 24880414 vkk@sawo.dk

Send til en kollega

0.079