23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LINDLARSEN på HI-messen med optimerende nyheder

LINDLARSEN viser på HI 15 spændende og relevante nyheder fra sit forbrugsvare program. På standen er der i år fokus på energi- og omkostningsoptimering, der krydres med direkte fordele også for produktkvalitet og arbejdsmiljø.

Indenfor området filtrering og overfladebehandling, kan bl.a. fremhæves filternyheden Columbus HIGH G, der er en videreudvikling af det hidtidige kendte og populære Columbus filter, der kan anvendes i de fleste lakerings-applikationer, bredt i industrien. Nyheden er af dommerkomiteen blevet hyldet som en 2-stjernet verdensnyhed på udstillingen, så den forventes at få stor bevå-genhed.

Til et andet segment, nemlig industriens brugere af CNC maskiner, udstilles et bredt program af tilbehør, der optimerer på driften af CNC. Et eksempel herpå, er konceptet PlusLife, der gennem optimalt vedligehold giver længere liv til CNC spindelmotorer. Der er også tale om en professionel renoverings-service af CNC spindelmotorer. Her tilbydes der fra 6-12 måneders garanti på renoveringen og til priser der ligger langt fra nye motorer. Konceptet omfatter også servicering af borekasser, vinkelgear og andre enheder til stort set alle fabrikater af CNC maskiner indenfor træ, plast, alu, metal m.v.

Nyheds-præmieret filter nyhed
Columbus High-gloss er udviklet med 2 filtertyper i kombination, bestående af Columbus samt specielt olieimprægneret bagfilter.
Ved brug af Columbus 8 lags filter opnår man en væsentlig forøget driftstid. Dette skyldes opbyg-ningen af filteret, der modsat andre typer paintstop filtre har en opbygning af 8 separate lag som er syet sammen. Derved opnår man mindre tilluknings effekt i toppen, samt et større overfladeareal hvor lakresterne kan deponere sig bedre. Derved opnår man en langt større bæreevne pr. m2 på filteret.
Bag Columbus filtret monteres en meget speciel imprægneret/olieret paintstop filter, der sørger for at de små lakpartikler binder på og bliver i filteret.
Der opnås et stærkt optimeret og konstant luft-flow gennem filtret, der opstår på baggrund af strukturen, der tillader luften i at passere igennem, selv ved stor mængde lakstøv i filteret. Derved opnår maleren, mindre støv/overspray partikler på emnet der bliver bearbejdet, mindre efterbehandlingstid og et styrket arbejdsmiljø.
Det giver ydermere fordele i form af længere levetid på motor, ventilator m.v. samt giver væsentlige energibesparelser der ses på el-forbruget. Lakpartikel-udslip til krydsveksler/kuvertfiltre minimeres voldsomt og brugerne kan se frem til stærk forøget levetid på kuvertfiltre.

Filteret kan anvendes i en stor vifte af male-applikationer i industrien i dag.

Optimering af CNC-maskinen
På området for CNC optimering, præsenteres udover ovenstående spindel-service program også en række muligheder for at optimere arbejdsbord og fasthold på eksisterende CNC maskiner. Både flade borde (rasterborde) samt borde med arbejdsbjælker kan opgraderes med forskellige løsninger fra den tyske producent Schmalz. Det typiske udbytte er en stærkt øget fleksibilitet, der giver kortere opstillingstider samt et mere effektivt emnefasthold, hvor man kommer tættere på emnets fræsebaner. Det giver mulighed for øget kvalitet og hurtigere bearbejdning.

Fra Schmalz leveres et stort program af vacuumkopper og clamps, der fleksibelt kan anvendes i forhold til den aktuelle opgave.

Flere informationer om nyhederne kan indhentes hos:

LINDLARSEN A/S
www.lindlarsen.com
Tlf. 9626 9626
e-mail: info@lindlarsen.com.

HI 15 – Hal H, stand 6170.03

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734
P nummer: 1016664681

Kontaktperson

FE
Frands Ellersgaard
Direktør
fe@lindlarsen.com

Send til en kollega

0.141