23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Q-Bic Plus: Nye fordele inden for regnvandshåndtering

Wavin introducerer Q-Bic Plus – branchens mest innovative infiltrations- og opsamlingssystem til håndtering af regnvand.


Wavin tilbyder en bred portefølje af innovative regnvandsløsninger. Produktpaletten inden for opsamling og infiltration af regnvand udvides nu med et system med modulær opbygning, regnvandskassetten Q-Bic Plus. Kassetten sætter nye standarder for måden at arbejde med regnvandsbassiner på og gør design- og beregningsfasen, installationen og inspektionen nemmere og mere omkostningseffektiv.

Frihed til at designe
Når regnvandsbassinet skal designes, beregnes og tilpasses, ligger den optimale løsning ligefor, i det der med Q-Bic Plus hverken skal tages højde for jordtype, pladsforhold eller belastning. Q-Bic Plus er yderst fleksibel med hensyn til placering og tilslutningsmuligheder, og, takket være tovejsinspektionskanaler, giver det langt bedre mulighed for inspektion.

Hurtigere installation
Q-Bic Plus er sammensat af letvægtsenheder med integrerede låsekiler. De modulære enheder og tilbehør har push-fit funktionalitet, således at de blot skal klikkes på plads – uden brug af værktøj. Sammenlignet med traditionelle kassettesystemer med clips og stabelpinde giver Q-Bic Plus en langt hurtigere og mere effektiv installation, således at der kan spares værdifuld tid og plads på byggepladsen. Hvor det tidligere tog tre mand 15 minutter at installere et bassin med traditionelle kassetter tager det kun to mand 7,25 minutter at installere samme antal kassetter med Q-Bic Plus!

Fri adgang til inspektion og rensning
Kassettens åbne design giver nem adgang til hurtig og effektiv inspektion og rensning, hvilket sikrer optimal kapacitet gennem hele regnvandsbassinets levetid. Q-Bic Plus’ smarte søjledesign muliggør bidirektionel adgang, så hele 70 % af inspektionsarealet er frit tilgængeligt. Systemets bundplade er optimeret for inspektion med tovejs kanaler, så der åbnes for TV-inspektion og rensning med dyser, og det flade overfladedesign sikrer ligeledes uhindret inspektion og rensning.

Læs mere på regnvand.wavin.dk

Wavin Denmark A/S
Wavinvej 1
8450 Hammel
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41895128
P nummer: 1003065308

Send til en kollega

0.063