23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KTerhvervsbyg A/S giver Aldi butikker et løft

KTerhvervsbyg A/S bygger aktuelt hele 3 nye Aldi butikker i et moderne design. Den gennemgribende modernisering skal få butikkerne til at fremstå moderne og indbydende og forventes at øge butikkens omsætning.

Der er fokus på størrelsen, energioptimering og kundeoplevelsen i byggeriet af de nye Aldi butikker. Aldi vil gerne have større, lysere og energibesparende butikker og investerer derfor et milliard beløb i moderniseringen af kædens 225 forretninger. KTerhvervsbyg A/S er pt. er i gang med tre hele byggeprojekter for Aldi i henholdsvis Næstved, Vogens og Stege. De nye butikker bygges efter principper, der begrænser miljøpåvirkningen fra butiksdriften og giver besparelser på reduceret ressource- og elforbrug. Mange Aldi butikker er fra 70’erne og 80’erne og derfor vælger man at investere i en omfattende modernisering. Mange af butikkerne bygges op igen fra grunden af, da det ofte bedre kan betale sig at bygge nyt frem for at renovere den eksisterende butik.

Udskiftningerne af de gamle Aldi butikker viser sig allerede nu på Aldis bundlinje. Aldi har nemlig meldt ud, at de nye butikker giver en god tocifret vækstprocent i forhold til omsætningen i de gamle butikker. Større butikker giver plads til et større varesortiment. Ved at bygge mere indbydende butikker med højt til loftet og brede gange, får kunderne en meget bedre købsoplevelse. Sidst men ikke mindst er der besparelser at hente på elforbrug. Modernisering er altså en stor gevinst både miljømæssigt og set i et økonomisk perspektiv.

KTerhvervsbyg A/S
Ryttervangen 18
7323 Give
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31347327
P nummer: 1014319561

Kontaktperson

AC
Anette Christensen
anette@konceptmarketing.dk

Send til en kollega

0.047