23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innovative plastnet-løsninger fortsætter grøn messe-succes.

Efter sidste års debut på Building Green var Hjørring-virksomheden

EXPO-NET ikke i tvivl om, at successen skulle gentages, når messen igen løber af stablen d. 28. og 29. oktober i år. Messens besøgende kan forvente at blive præsenteret for de innovative BIO-BLOK®-elementer, snefangsrør og sne- og fuglestop.

- Sidste år oplevede vi stor interesse for vores løsninger fra arkitekter og rådgivere på Building Green. Derfor var vi ikke et sekund i tvivl om, at vi også skulle med i år. På Building Green møder vi mange beslutningstagere inden for byggeriet, og igen i år står vi klar til at rådgive dem om anvendelse og montering af vores løsninger, fortæller salgschef Niels Arp-Nielsen fra EXPO-NET.

Innovative blokke 
Alle produkter i EXPO-NETs sortiment er fremstillet i det materiale Polyethylen. Polyethylen afgiver ikke miljøskadelige stoffer til omgivelserne, har en meget lang levetid og kan genanvendes. Ud over det, så værner  EXPO-NETs BIO-BLOK®-elementer også om vandmiljøet og drikkevandskvaliteten.

- Vi glæder os til at vise de mange besøgende, hvordan man kan projektere en enkel og effektiv LAR-løsning, som beskytter vandmiljøet og drikkevandskvaliteten ved at skåne grundvandet for unødvendig forurening, fortæller Niels Arp-Nielsen.

BIO-BLOK®-elementerne består af extruderede plastnet, som nedgraves i jorden og derefter opsamler regnvandet og lader det nedsive langsomt. Overfladen på plastnettene gør dem velegnede som levesteder for bakterier, der lever af forurenende stoffer i vandet og på den måde fungerer som små biologiske rensningsanlæg.

- Når man skal projektere regnvandsfaskiner er det afgørende, at dimensionere efter jordlagets beskaffenhed, og at man overholder de gældende afstandskrav til bl.a. skel. Vi tilbyder i den forbindelse at hjælpe med råd og vejledning, og har et beregningsskema til dimensionering på hjemmesiden, siger Niels Arp-Nielsen.

Patenterede plastnet til tagkonstruktioner
Med sig på Building Green medbringer EXPO-NET også snefangsrør og sne- og fuglestop. Ligesom BIO-BLOK®-elementerne er de lavet af extruderede plastnet. Begge løsninger er beregnet til at forbygge invasioner af insekter og fugle om sommeren, og har en dæmpende effekt på at fygesne trænger ind på lofter om vinteren.

- Snefangsrørene og sne- og fuglestoppene er enkle løsninger på tilbagevendende problemer, som kræver mange, overflødige ressourcer i bl.a. boligforeninger og på villavejene. Fygesne kan eksempelvis give vandskader, hvis ikke den fjernes, før tøvejret sætter ind. Og insekter og fugle kan hurtigt gøre stor skade på f.eks. isoleringsmaterialerne på et loft, forklarer Niels-Arp Nielsen, som understreger, at begge løsninger gør det muligt at bevare den krævede udluftning på loftet selvom luftgennemstrømningen reduceres.

Snefangsrørene monteres i tagudhæng og udluftningsspalter, mens sne- og fuglestoppet kan monteres i såvel tagfod som kip, hvor løsningen bl.a. sikrer en luftgennemstrømning på ca. 97 cm² pr. løbende m tag. Dette forhindrer, at der opstår et vakuum, som kan trække fygesneen ind under taget.

EXPO-NET Danmark A/S
Georg Jensens Vej 5
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK53271715
P nummer: 1002002837

Send til en kollega

0.063