23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En ordentlig fest afsluttede arbejdet på N2

I fredags så gården hos HUSTØMRERNE A/S noget anderledes ud end den plejer. Et massivt festtelt fyldte det meste af pladsen og foran det svajede en stor målportal.

Det var afslutningsfesten for bygning N2 af Det Nye Universitetshospital i Skejby, som var kommet i passende rammer hos netop en af arbejdets entreprenører.

På den 36.000 kvm store fremtidige neurologi afdeling, har HUSTØMRERNE udført apteringsdelen, herunder bl.a. gulve, malerarbejde, inventar og selvfølgelig alt tømrerarbejde. Der har under hele byggeprocessen været et særligt HUSTØMRERNE team til stede på DNU, hvor 4 entrepriseledere, sammen med projektledere og praktikanter, har ledt byggeriet med op mod 100 håndværkere af gangen.

Ud over selve afslutningen, kunne HUSTØMRERNE tilmed fejre, at de havde afleveret alt til tiden. Det bliver forhåbentlig ikke sidste gang og virksomheden får da også lov til at forsøge at gentage successen, da man netop har påbegyndt arbejdet med DNU bygningen N3 og efter nytår påbegyndes arbejde på S4.

Så med HUSTØMRERNEs til lejligheden passende målportal, med påskriften ’you nailed it’, blev der altså fredag budt velkommen til cirka 300 arbejdere, fra henholdsvis råhus-, teknik- og apteringsarbejdet på N2. Det blev en festlig aften, hvor håndværkere skålede med entrepriseledere og hvor alle kunne ånde lettet op efter en lang afslutningsproces. 

Hustømrerne A/S
Katrinebjergvej 117
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31309514
P nummer: 1003031620

Send til en kollega

0.049