23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk Halbyggeri A/S søger konsortiepartner

Dansk Halbyggeri A/S søger flere nye samarbejdspartnere indenfor jord-, støbe-, og kloakarbejde til opgaver i Jylland og på Fyn.

Det er en ambitiøs vækststrategi og ønsket om at styrke sin konkurrenceevne, der har sat konsortier på dagsordenen hos Dansk Halbyggeri A/S. En ny bestyrelse og nye målsætninger har øget ønsket om større bygge- og anlægsprojekter. Dansk Halbyggeri A/S tror på, at konsortier kan være nøglen til attraktive kontrakter, som kan sætte gang i flere større bygge- og anlægsprojekter. Og indsatsen omkring konsortiesamarbejde har allerede nu vist sig at være en strategisk klog beslutning.

Interessen for konsortiesamarbejde startede i forbindelse med et Vækst via ledelse - forløb hos Væksthus Midtjylland. Forløbet førte mange positive initiativer med sig og blev startskuddet til et konsortiesamarbejde med Vesti Olsen & Hansen A/S på Sjælland, som udfører jord, støbe og kloakarbejde. Aktuelt har konsortiet netop skrevet kontrakt med Københavns Kommune, ByK - Byggeri København, om opførelse af ny idrætshal ved Energi Center Voldparken – et byggeri til 40 millioner kroner. Valget om at indgå i et konsortiesamarbejde er en strategisk beslutning fra begge virksomheder for at kunne byde på større projekter, og dermed skabe økonomisk, organisatorisk og ledelsesmæssig vækst for de implicerede partnere.

Dansk Halbyggeri A/S
Rho 1
Søften
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41086394

Send til en kollega

0.063