23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kom på forkant med dagslyset

Velfac står nu klar med en nyhed, der er udviklet til at give ny kant til byggeri fra 1960-1990erne. Velfac Edge er et 2-lagsvindue, det er B-mærket og har en Uw-værdi på 1,3 W/m2K.

Med et vinklet aluminiumsprofil åbner Velfac Edge op for optimale betingelser for at lukke dagslyset ind og har samtidig et slankt, elegant og robust ydre.

Velfac lancerer nu Velfac Edge – det optimale 2-lagsvindue til renovering af byggeri fra 1960-90erne. Med en øget glasandel i forhold til traditionelle karm-/rammevinduer sikrer Velfac Edge de bedst mulige betingelser for udnyttelse af dagslyset og giver samtidig mulighed for at tilføre byggeriet et nyt udtryk.

Ny kant til traditionelt byggeri
Velfac Edge er B-mærket og gør det således muligt at leve op til energikravene i BR15. Vinduet har en Uw-værdi på 1,3 W/m2K, en randzonetemperatur på 11,4° C og dets Eref er på -15. Samtidig er der fokus på lysindfaldet, forklarer projektsalgsdirektør hos Velfac John Christian Asmussen:

- Med Velfac Edge får rådgiveren den ideelle totalløsning til renovering af 20-50-årige ejendomme, både hvad angår udtryk og performance. Som en moderne version af en klassisk karm/ramme-konstruktion åbner vinduet op for nytænkning i forbindelse med traditionelle vinduesudskiftninger, siger han og fortsætter:

- Du får derfor oplevelsen af et oprindeligt vindue med glaslistedeling på aluminiumsprofilet, samtidig med at bygningen tilføres et opdateret og spændende udseende uden en karm, der fylder og stjæler dagslyset.

Luk dagslyset ind
Dagslysoptimering har ifølge Christina Graversen, som er commercial product manager hos Velfac, været et vigtigt designparameter i forbindelse med Velfac Edge, der med sit slanke udtryk, vinklede rammer og størst mulige glasandel er udviklet til at skabe de bedste betingelser for udnyttelse af det naturlige dagslys – også i forbindelse med nybyggeri. Hun uddyber:

- Den tilbagelagte fuge skaber en svævende ramme, og netop den slanke ramme giver med sin skrå kant vinduet en lethed både ind- og udvendigt. Det spændende udtryk passer godt til pudsede facader såvel som murstensfacader og er dermed velegnet til både vinduesudskiftninger og totalrenoveringer. Frem for alt opnås et større dagslysindfald, samtidig med at boligen åbnes ud mod omgivelserne.

Produktnyhed med 30 års erfaring

Med 30 års udvikling i ryggen er Velfac Edge resultatet af årtiers fortløbende produktudvikling og -optimering. Resultatet er en robust, gennemtestet og holdbar løsning, der er præget af detaljefokus fra inderst til yderst. Den indvendige glasliste og det patenterede paskvilsystem med kolvelåse øger indbrudssikkerheden, ligesom holdbarheden i Velfacs egenudviklede beslagserie er grundigt gennemtestet. Desuden giver vinduet rige muligheder for at kombinere eks. funktions- og lydglas og derved opnå den helt rette effekt i forhold til bl.a. støj. Foruden 10 års garanti på vinduet medfølger der 25 års leveringsgaranti på beslagdelene.

VELFAC
Bygholm Søpark 23
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21147583

Send til en kollega

0.046