23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Chipster-identifikation af løftegrej, tunge maskiner, kraner, mv.

Chipster er udviklet for at gøre indhentningen af indformationer fra dit udstyr så let som muligt.

Hos CARL STAHL A/S har vi udviklet Chipster, der er et unikt produkt til identifikation af løftegrej, tunge maskiner og kraner mv. Ved at kombinere fordelene med en kabelbinder og RFID-teknologien har vi skabt et RFID-tag, der ikke kræver strømforsyning og således sikrer høj fleksibilitet samt en enkel og hurtig installation.

Chipster bruger RFID teknologi og fungerer ved, at en RFID transponder (tag) er integreret i toppen af kabelbinderen. Informationerne i denne transponder kan aflæses af en måler uden kontakt. RFID står for Radio Frequency Identification og den kontaktløse overførsel af information sker via elektromagnetiske bølger.

Ved at anvende en RFID-læser kan alle informationer hentes uanset hvor snavset udstyret er. Dermed er Chipster ideel til alle former for industri og på byggepladser.

Vil du vide mere om Chipster kan du læse mere på vores hjemmeside www.carlstahl.dk eller kontakt os på +45 76 24 02 34 eller info@carlstahl.dk hvor en af vores medarbejdere vil være behjælpelig.

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431
P nummer: 1008915349

Send til en kollega

0.047