23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Service eftersyn til løftegrej

Står du og skal have efterset dit løftegrej, så kan vi hos Carl Stahl A/S hjælpe dig.

Vi har værkstedsfaciliteter 3 steder i Danmark, og en stor flåde af mobile servicemontører. Dette betyder at vi kan hjælpe dig, uanset hvor i Danmark du befinder dig. Du kan komme til os, men vi kan også komme til dig.

Hos os er dit grej i sikre hænder. Alle vore servicemontører er veluddannede og certificeret gennem Kranbranchen og modtager løbende efteruddannelse for at være fuldt opdateret indenfor de nyeste regler og lovgivninger. Vi ved, at tid er penge, og derfor tilbyder vi hurtigt assistance, diagnose og fejlretning, så du kan komme hurtigt videre.

Vi tilbyder at skræddersy servicekoncepter der er tilpasset dine behov, så du får størst glæde og gavn af dit udstyr. Ved at tegne en serviceaftale hos os får du:

• En fair pris på eftersyn og test
• Automatisk påmindelse om årlige eftersyn og lovpligtig kontrol
• Gratis adgang til vores online portal med produktcertifikater, brugervejledninger og lovpligtige journaler

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige servicekoncept, så dit udstyr er sikret større effektivitet, en længere levetid og overholdelse af lovkrav om eftersyn.
Læs mere omkring vores serviceaftale på vores hjemmeside www.carlstahl.dk, eller kontakt os på +45 76 24 02 34 eller info@carlstahl.dk hvor en af vores medarbejdere vil være behjælpelig.

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431
P nummer: 1008915349

Send til en kollega

0.047