23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BS FALSE i nyt stort projekt med V8 Construction

2 store Karrébygninger ved Teglholmen i København får leveret og monteret pladefalse type BS FALSEN 2009

Råhus - montagen er i fuld gang på de to projekter som er blevet døbt Karré I og Karré G.
BS FALSE - MONTAGE opstartede på pladserne lige før sommerferien, og forventer at kunne afslutte montagen af pladefalse i Karré G i løbet af Marts 2016.
Der bliver i alt implementeret over 8500 løbende meter BS FALSEN 2009 til projekterne
Når montagen er afsluttet pr. etage, bliver vinduer og døre monteret direkte i pladefalsene og råhuset bliver hermed lukket så indvendig arbejde kan opstarte.
For mere information om os eller vores produkter - klik ind på vores hjemmeside bsfalsemontage.dk

Teglværkshaven ”Karre I” omfatter 193 udlejningsboliger, 2 erhvervslejemål og parkeringskælder til 138 biler. Byggeriet opføres i en karre´ som trappes op fra 4 etager til 7 etager. Bygningen opføres med teglfacader og med tegl på altanerne.
Der er mange forskellige boligtyper med hovedvægten på 3 og 4 værelset boliger på ca. 95 m2.
Teglværkshaven er placeret forenden af Teglholmsgade, hvor der opføres ca. 600 boliger. Byggeriet får vand på tre sider og en fælles bypark for området.
Ejendommen forbindes med en bro for alle bilister og en gangbro.
Inde i gården udføres et haveanlæg for beboerne i Teglværkshaven. (v8c.dk)

Teglholmen Øst, byggefelt G, omfatter 137 boliger med 2 erhvervslejemål og delvist parkeringskælder. Byggeriet opføres i en karre som trappes op fra 4 etager til 7 etager. Bygningen opføres med teglfaade og med stålaltaner mod gård og beton mod offentlig rum.
Boligtype vil være 3 og 4 værelses boliger på ca. 90 m2 til 130 m2 (Penthouse lejligheder). Byggeriet er placeret overfor Sluseholmen og vil få vand på 3 sider.
Inde i gård udføres haveanlæg af Danielsen Architecture - den fremtidige have vil være privat for ejendommens beboere. (v8c.dk)

Om V8 Construction:
V8C har faglig ekspertise inden for alle faggrupper i en byggesag: arkitekt, konstruktionsingeniør, ingeniør med ekspertise indenfor lukningsentrepriser, bygningskonstruktører, el-installatør med viden om el, vvs, ventilation og CTS.
Med disse kompetencer får V8C lukket alle huller i entreprisen, og dermed minimeret risikoen for forsinkelser og budgetoverskridelser.
" Vi sammensætter det rigtige team af samarbejdspartnere til løsning af jeres opgave. Vi anvender et fast team af underentreprenører hvor vi vælger mellem 2-3 forskellige firmaer på hver entreprise. De kender os og vi kender dem, med professionel sparring hver dag. Det betyder, at byggeprogrammet bliver overholdt og alle nødvendige forholdsregler overfor bygherren er taget, så pris og projekt er afstemt. "

BS FALSEN
Malskærvej 3 Ørting
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38602349
P nummer: 1022398632

Send til en kollega

0.078