23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO trapper og døre sælger

Efterspørgslen på lofttrapper og skunklemme i høj kvalitet til en favorabel pris er kraftigt stigende og sæsonen er lige begyndt.

"Vi har produkterne i en god, gedigen kvalitet og priserne har vi bevidst sat, så vi kommer ud til alle interesserede kunder af lofttrapper og skunklemme i markedet - faktisk er vi overraskede over hvor stort markedet er i Danmark," udtaler Morten Nielsen, Kundeansvarlig hos FAKRO Danmark.

FAKRO Danmarks fokus ligger indenfor ovenlyssystemer til danske boliger, erhvervsbyggeri osv. Men i vinterhalvåret starter en efterspørgsel efter lofttrapper og skunklemme, som mere end rigeligt afvejer den naturligt dalende efterspørgsel efter ovenlysvinduer i vinterhalvåret.

"Det har jo vist sig at være en rigtig god måde hvorpå forhandlere og kunder lærer FAKRO at kende på, langt bedre end dyre reklamer o.l.," fortæller Jon Tougaard, direktør for FAKRO i Danmark. "At forhandlerne så har plads til at tjene en skilling på produkterne samtidig med at kunderne få noget for pengene, det gør vel bare alle glade," afslutter Tougaard.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.062