23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SAWO er glade for at præsenterer det nye Hiab VSL PLUS, et nyt og revolutionerende kranstabilisering

Hiab lancerer en ny stabilitetsfunktion i sit program for kraner med høj løftekapacitet.

VSLPLUS (Stabilitetsovervågning - Variable Stability Limit PLUS) er et revolutionerende sikkerhedssystem, der automatisk regulerer krankapaciteten i forhold til køretøjets faktiske stabilitet, mens den arbejder, ved at registrere positionen af hvert enkelt støtteben, og hvorvidt der er belastning på lastbilen.

Det er designet til at beskytte kranføreren, omkringstående personer samt selve kranen og køretøjet. Det giver store fordele i form af øget sikkerhed og stabilitet, hvor lastbilens samlede vægt tages i betragtning ved beregning af stabiliteten.

Det nye og forbedrede stabiliseringssystem VSLPLUS kan udnytte lasten på køretøjets platform, fordi den ekstra last på lastbilen fungerer som kontravægt. VSLPLUS justerer automatisk kranens løftekapacitet for at opnå optimal stabilitet. Denne funktion giver store fordele i forbindelse med ydeevnen på køretøjer, der er udstyret med en kran med høj løftekapacitet.

VSLPLUS måler det faktiske tryk på støttebenene. Mere belastning på lastbilens lad betyder øget tryk på støttebenene og dermed højere stabilitet. Derfor giver vægten af godset på lastbilen mulighed for, at man kan løfte betydeligt mere, før systemet stopper kranen, så kranen altid arbejder med den optimalt tilladte kapacitet.

Det gør det nemt at bevare stabiliteten og den høje kapacitet ved arbejde under trange pladsforhold. Hvis vores kunde ankommer til et leveringssted med trange pladsforhold, kan han måske ikke skyde støttebensbommene helt ud. Med en standardløsning reduceres løftekapaciteten tilsvarende. Men hvis man har VSLPLUS og du har ekstra last på lastbilens lad, kan man nå op på 100 % løftekapacitet.

Denne funktion er unik for Hiab, og den udtrykker det konstante engagement i at udvikle produkter, der passer perfekt til kundernes behov. Kunder har bekræftet, at det nye VSLPLUS giver operatøren langt større frihed i håndteringen, fordi den gør det muligt for kranen at arbejde ved maksimal kapacitet med fremragende stabilitet.

SAWO A/S
Industrimarken 1
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57008113
P nummer: 1003731979

Kontaktperson

VKK
Vivian K. Knudsen
Marketingkoordinator
+45 24880414 vkk@sawo.dk

Send til en kollega

0.047