23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RIB koncernen indgår stor iTWO aftale med førende entreprenørvirksomhed i Luxembourg

RIB koncernen har indgået en stor aftale om implementering af iTWO med CDCL, en førende entreprenørvirksomhed i Luxembourg. Målet er at øge værdiskabelsen i CDCL yderligere gennem virtuelle planlægnings- og projektledelsesprocesser.

RIB koncernen har indgået en stor aftale om implementering af iTWO med CDCL, en førende entreprenørvirksomhed i Luxembourg. Denne aftale er nr. 21 ud af de 25 ”Fase II” aftaler, RIB planlægger at indgå i 2015.

CDCL opererer både i Luxembourg og udenlands og har afdelinger i Frankrig. Virksomheden er specialiseret inden for boligbyggeri, industribyggeri, industriteknik og infrastruktur til vejbyggeri. Derudover er CDCL involveret i ejendomssalg og -service. CDCL ser sig selv som en leder inden for innovation og kvalitet, hvilket bekræftes af virksomhedens VALIDEO certificering for bæredygtig udvikling, tildelt for dens nye energieffektive hovedkvarter. Yderligere vandt CDCL i 2013 kvalitetsprisen ”På vej til perfektion” i kategorien for større virksomheder ved den prisuddeling, der årligt foretages af MLQE (Luxembourgs Bevægelse for Kvalitet og Udmærkelse).

Beslutningen om at tage RIB’s iTWO end-to-end løsning i brug afspejler, hvorledes CDCL konsekvent arbejder med fremtidsorienterede processer. I begyndelsen vil den højeste prioritet være introduktionen af modelbaseret projektplanlægnings- og regnskabsprocesser med iTWO 5D. Målet er at øge værdiskabelsen i virksomheden yderligere og at løfte CDCL’s samarbejde med sine kunder til et højere niveau gennem virtuelle planlægnings- og projektledelsesprocesser.

Andre nøgleområder for implementeringen af iTWO bliver introduktionen af iTWO finance og optimeringen af indkøbs- og logistikprocesser baseret på 5D-modeller. I relation til kunder og fagentreprenører vil den nye forretningsløsning også hjælpe CDCL’s medarbejdere i deres daglige arbejde med moderne elektroniske og internetbaserede processer.

Dr Hans-Peter Sanio, udøvende bestyrelsesmedlem i RIB, siger: ”Vi er glade for at kunne fortsætte vores langvarige samarbejde og indgå et endnu mere strategisk partnerskab med CDCL. CDCL er endnu et lysende eksempel på anvendelsen af moderne iTWO 5D teknologi i innovative mellemstore virksomheder i Tyskland såvel som udenlands.”

---

RIB blev grundlagt i 1961 og er noteret på fondsbørsen i Frankfurt. Med 700 ansatte, mere end 30 kontorer og 100.000 kunder over hele verden er RIB markedets førende virksomhed indenfor BIM-løsninger til byggeriet.

RIB har en vision om at ændre byggeriet fra en traditionel industri til en avanceret industri inden 2020. Virksomhedens vækstmål er ambitiøse og understøttes af tocifrede vækstrater i både omsætning og indtjening.

RIB opererer i tre geografiske nøgleområder: Asien, engelsksprogede markeder fra Australien til Nordamerika, samt Europa.

RIB's danske datterselskab, RIB A/S (tidligere Byggeweb A/S), beskæftiger 37 medarbejdere i Jylland og på Sjælland og har hovedkontor i København.

RIB Software | North, Central & Eastern Europe
Ryesgade 19C
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25126475
P nummer: 1007335446

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047