23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Isocell papirisolering leveret til vinder af Miljøpris.

CBI Danmark A/S er stolte over at have leveret Isocell pairisolering til Dansk Boligbygs byggeri af bostedet Gyldenlund i Langeskov. Miljøprisen er tildelt Dansk Boligbyg for bl.a. anvendelsen af papirisolering på loftrummet.

Per Kragelund Thomsen, direktør for CBI Danmark, udtaler: ”Vi er naturligvis stolte over, at vores papirisolering bliver valgt til store projekter, hvor miljøet sættes i højsædet. Når man vælger det, som Dansk Boligbyg gør, prioriterer man dermed en bæredygtig løsning, som også er til gavn for husets beboere.”

Gyldenlund har fået det 1000 m2 store loftrum isoleret med 400 mm Isocell papirisolering. Selve udførelsen af isoleringsdelen har A-Z Tagteknik stået for. A-Z Tagteknik er en af CBI Danmarks 65 certificerede +Partnere, som også står inde for bæredygtige isoleringsløsninger, der kvalificerer sig ved at være økonomisk, miljømæssigt og samfundsmæssigt bæredygtigt.

CBI Danmark A/S har haft et godt samarbejde med Dansk Boligbyg og A-Z Tagteknik i forberedelse og byggeproces. ”Godt samarbejde er alfa og omega i et sådant projekt; og udover bæredygtige totalløsninger, indebærer det også vores service og rådgivning samt kvalitetsmateriale, der lever op til kravene i den grønne tankegang, der heldigvis er i fremdrift i den danske byggesektor,” afslutter Per K. Thomsen.


Nviro A/S
Bredgade 52
7480 Vildbjerg
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30712846
P nummer: 1013444575

Kontaktperson

CA
Christina Andreasen
+45 97126500 ca@nviro.dk

Send til en kollega

0.062