23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny SPAR butik og meget tilfreds købmand i Hornsyld

En ny SPAR butik på 1.000 m2 i Hornsyld får rosende ord med på vejen af købmand Torben Jensen. BASE Erhverv har opført den nye butik som totalentreprise med KFI Holding som bygherre. Butikken blev afleveret medio november 2015.

For KFI Holding a/s har BASE Erhverv a/s opført ny SPAR butik i Hornsyld. Butikken er opført på en grund, hvor en eksisterende bygning skulle saneres og nedbrydes. Butikken er opført med et stort salgslokale på 700 m2, kundetoilet, kontorer og velfærd samt stort lager med teknikrum, flaskerum og frost- og kølerum. Bygningen er udført bl.a. med mørke sandwich elementer, døre og glaspartier i aluminium og stål, klinkegulve i butik og lager samt demonterbare lofter for skjulte installationer. Udvendigt er der udført kundeparkering med belægningssten, og støjhegn mod naboer, ligesom der er etableret en stor varegård til ind- og udlevering på nordsiden. Bygningen blev afleveret medio november 2015.

Købmand Torben Jensen, SPAR i Hornsyld, siger om samarbejdet: -BASE har været rigtig god til at sikre sig, at man altid tænkte på butiksdriften hver gang man gjorde et eller andet projektmæssigt. Byggeriet og driften er hele tiden tænkt sammen som en helhed. Hele byggeperioden har kørt uden én mislyd overhovedet. Og jeg ved, at både KFI og Dagrofa har sagt, at kan de få BASE med igen på et lignende projekt, så vil de gøre alt hvad man kan. Det er flot, og alle har da også rost den her byggefase. Jamen, jeg kan ikke sige andet end godt om det. Jeg har ikke et eneste sted, hvor jeg synes BASE har trådt ved siden af eller har misligholdt aftalen. Vi er blevet spurgt hver eneste gang, og BASE har taget hensyn til os i det hele, og hentet en uge i den sidste ende på færdiggørelse osv. Jeg kan ikke sige andet end KÆMPE rosende ord til BASE. Jeg vil overhovedet ikke være nervøs for at anbefale dem.

-BASE Erhverv har været her meget i hele processen, og har hele tiden taget initiativer, og styret projektet rigtig godt. De har været foran hele vejen. Og vi har ikke diskuteret småting. Har der været et eller andet, har BASE altid svaret, at ”det finder vi ud af”. Og der er ikke kommet en regning på 700 kr. hver gang vi har taget en ny beslutning, sådan som man godt kan frygte med nogle af de store entreprenører. Altså, det har været et fuldstændig perfekt samarbejde. Der har intet været at komme efter. De har bare været guttermænd hele vejen igennem. Og man kender betingelserne fra starten, man kender avancen på alt, hvad BASE laver. Det er jo for mig helt perfekt. Ingen diskussion om hvad fortjenesten er på et ekstra arbejde. Det vidste vi på forhånd. Det var skrevet ned. Det kan jeg altså godt li’, siger SPAR købmand i Hornsyld, Torben Jensen.

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711
P nummer: 1009660379

Send til en kollega

0.078