23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tage Kristensen får ny ”Konge”-kran

Kranproducenten GROVE har lanceret en serie af 5-akslede mobilkraner, som har fået det ambitiøse tilnavn ”Bakkens Konger”. Tage Kristensen er den første skandinaviske virksomhed, der skal prøve kræfter med seriens spritnye 250-tons kran.

Det er UN Mobilkraner i Sorring ved Silkeborg, der endnu engang har stået for familieforøgelsen i Tage Kristensens maskinpark. GMK5250L er virksomhedens tredje GROVE-kran, og med sine fem aksler er den lidt af en revolution.

”Den nye kran er både fleksibel og løftestærk og kan medbringe 26t kontravægt på trailer, hvilket gør den til en perfekt enkeltmands-taxikran”, forklarer Mark Kristensen, direktør hos Tage Kristensen.

Økonomisk i drift
Den nye mobilkran har mange features, som er værd at fremhæve. Tilnavnet ”Bakkens Konger” kommer nemlig af, at alle seriens kraner er født med en VIAB turbokobling, som sikrer slidfri igangsætning og opbremsning – også i bakket terræn med op til 27% hældning. ”Vores kraner udfører en stor del service og vingeskift på vindmøller, og i det terræn er den nye turbokobling en væsentlig fordel. Vi tror også på, at kranen bliver billigere at vedligeholde, da koblingen ikke slides – og fordi kranen kun har én motor”, fortæller Mark Kristensen.

Lille og kompakt – men stærk
Som allround-kran til varierende opgaver er der brug for stor fleksibilitet. GMK5250L er markedets mest kompakte 250-tons kran, som derfor kan komme helt tæt på opgaven. ”Mobilkranen har fem støttebenspositioner og et forholdsvis begrænset støttebensareal. Det har den fordel, at kranen kan opstilles under trange forhold i forbindelse med løft”, forklarer Jørgen Andersen, salgschef hos UN Mobilkraner.

Service der virker
At valget endnu engang er faldet på en Grove-kran hos Tage Kristensen, er der flere årsager til. ”Service er lidt et springpunkt for os. Vores kranfører er utrolig glade for at køre Grove, og så er det et stort plus, at reparation og andre servicespørgsmål håndteres her i Danmark hos UN Mobilkraner”, fortæller Mark Kristensen. UN Mobilkraner varetager salg og service af Grove i både Danmark og Sverige og har et velassorteret reservedelslager på hovedkontoret i Sorring ved Silkeborg.

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245
P nummer: 1006409616

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047