23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Give Stålspær A/S optimerer stålkonstruktion til VUC

Efter en betydelig optimering af konstruktionen af det nye byggeri af FlowFactory, VUC Syd, har Give Stålspær A/S fået til opgave at levere og montere ca. 300 tons stålkonstruktion til det markante byggeri i Haderslev.

Byggeriet af det ca. 1700 m2 store byggeri på Haderslevs havnefront er i fuld gang. Give Stålspær A/S leverer og monterer ca. 300 tons specialkonstruktion til byggeriet, bestående
af bjælke- søjlekonstruktion. Den nye bygning skal stå ved siden af VUC Syds prisbelønnede hovedbygning, Lighthouse. Byggeriet er blandt andet karakteriseret ved en kompleks stålkonstruktion.

Give Stålspær A/S har i samarbejde med Zeni Arkitekter og Rambøll optimeret på konstruktionen, som er meget speciel i sin udformning, og det endelige resultat bragte opgaven i hus. Give Stålspær A/S har efterhånden leveret stålkonstruktion til flere forskelligartede undervisningsbyggerier, herunder flere byggeprojekter for Københavns Universitet, UCL, DTU og aktuelt til Århus Universitet. Derudover har Give Stålspær A/S erfaring med havnebyggerier, herunder Urban Media Space, Dok 1 på Århus Havn.

Læs mere her: www.givestaalspaer.dk

Give Steel A/S
Sjællandsvej 14
7330 Brande
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26998115
P nummer: 1001285511

Send til en kollega

0.046