23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ajcon A/S opfører kæmpe fryserum i Hirtshals

Ajcon A/S opfører et 6000 m2 stort byggeprojekt i totalentreprise, herunder et frosthøjlager for Claus Sørensen A/S ved kajkanten i Hirtshals.

Claus Sørensen udvider sine faciliteter i Hirtshals med et 4500 m2 stort frosthøjlager til frosset fisk af forskellig art. Derudover bygges ca. 1500 m2 til teknik og sorteringsområde.

Ajcon A/S, som gennem de sidste 25 år har bygget for Claus Sørensen A/S, er totalentreprenør på det store byggeri. Ajcon A/S har specialiseret sig indenfor fødevareindustrien, som især efterspørger produktionsfaciliteter til køl og frys. På tegnestuen arbejder ingeniører og konstruktører tæt sammen for at kunne udvikle og udarbejde tekniske løsninger til levneds- og fødevareindustrien, catering og medicinalindustrien.

Ajcon A/S har leveret flere byggerier til Claus Sørensen, både i Vejle og i Padborg. Derudover har virksomheden leveret en del byggerier til blandt andet Agri Norcold, WP Kød og JN Spedition og har dermed for alvor slået sit navn fast som specialist i køl og frys.

Læs mere om køle- og frysehuse her: http://ajcon.dk/byggerier/kole-frysehuse

Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S
Hjulmagervej 8
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71312518
P nummer: 1002340305

Kontaktperson

CW
Christian Wihrs
Adm. direktør
cw@ajcon.dk

Send til en kollega

0.094