23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se Nohr-Con's to nye arkitektvideoer om spændende byggeprojekter

Få et eksklusivt indblik i udformningen af Jægersborghave plejecenter og Malmö Högskolas nye forsknings- og undervisningsbygning "Niagara".

Nohr-Con har igen været ude at filme et par spændende byggerier og fået de ansvarlige arkitekter til at fortælle om projekterne. Denne gang kan du se og høre om plejecenteret Jægersborghave i Gentofte og Malmö Högskolas nye forsknings- og undervisningsbygning "Niagara".

På hver deres måde fortolker de institutionelt byggeri i en moderne retning med naturen ved sin side - Jægersborghave med grønne omgivelser lige i nærheden og Niagara med vandet som nærmeste nabo på Malmøs havnefront.

Du kan høre arkitekt Dorte Hærvig Dalgaard fra entasis fortælle om Jægersborghave i videoen ude til højre, og her kan du høre arkitekt Robert Janson fra Lundgaard & Tranberg Arkitekter fortælle om Malmö Högskolas nye forsknings- og undervisningsbygning: "Niagara".

Nohr-Con udvikler og afholder kurser og konferencer inden for byggeri og offentligt indkøb, men producerer også videoer af spændende byggerprojekter for at øge videndelingen på området. Se vores kommende arrangementer på vores hjemmeside: www.nohr-con.com.

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.047