23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO tilfreds med 2015

FAKRO Danmark kan kigge tilbage på et år hvor salget blev mere end fordoblet over en bred kam.

SALGSVÆKST INDENFOR ALLE OMRÅDER

FAKRO er ved at få et seriøst fodfæste på det danske marked for diverse byggematerialer. I dag markedsføres produkter indenfor ovenlys, lofttrapper, hemsestiger og skunklemme. Men flere spændende produkter kunne blive aktuelle at introducere på markedet.

"Vi udtaler os per definition ikke om faktiske afsætningstal og omsætning for vores forretning, men jeg kan dog lette sløret lidt ved at sige, at vi kraftigt nærmer os det oprindelige mål om at have en markedsandel indenfor ovenlys på mindst 10%," fortæller Jon Tougaard, adm. direktør for FAKRO i Danmark.

Han fortsætter: "FAKROs vækst og udvikling er organisk og betyder, at man udover at skulle tjene penge undervejs også følger op på mulighederne som de opstår. Vi har ikke en kæmpe pose penge med ind i Danmark, men ønsker at lave en langsigtet og sund forretning med forhandlere og deres kunder."

FAKRO oplever, at kunderne køber igen og en stor del af den daglige handel kommer netop fra genkøb. Desuden har man set en stigning indenfor onlinesalg hos forhandlerne og man har vundet en række store projekter i bl.a. København og Århus. Projektområdet vil modtage intensivt fokus i årene frem.

"Det har været udfordrende og sjovt at arbejde med Danmark og det er da befordrende, at vi nu kan hilse velkommen til flere kollegaer efter en opstart hvor vi blot var tre mand på opgaven. Derudover reagerer konkurrenterne helt vildt og man skal vist rigtig mange år tilbage i Danmarkshistorien for at finde billigere ovenlysvinduer end vi ser i dag," siger Jon Tougaard.

"Det er godt for kunderne med flere valgmuligheder og lavere priser, men mange forhandlere undrer sig over, at dét, der ikke tidligere kunne lade sig gøre når man spurgte om en bedre pris på ovenlys, nu pludselig ikke længere er så svært om man presser lidt på," afslutter han.

FAKRO deltager på Byggeri '16 på stand A-308 i dagene 1.-4. marts 2016.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

Jon Tougaard
Adm. direktør
+45 70252531 jon.tougaard@fakro.dk

Send til en kollega

0.047