23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CBI Danmark A/S udstiller på Byggeri ´16 messe

Det er 2. gang CBI Danmark udstiller på Skandinaviens vigtigste byggevaremesse

På stand E 7216 vil de besøgende få mulighed for at opleve Isocell papirisolering, indblæsningsmaskiner, AirTight produkter, Isowind ventilationsplader, Isopearl EPS samt den nye innovative isoleringsløsning til industriel konstruktion af træ-elementer, Elements.
”Vi glæder os til en messe, hvor seriøsiteten og det faglige niveau hos de besøgende er i top samtidigt med, at de optimale rammer er sat for inspiration og ide´ udveksling til gavn for alle parter i byggebranchen,” siger Per Kragelund Thomsen, direktør for CBI Danmark A/S.
Virksomhedens primære produkt er Isocell papirisolering, som produceres på egen fabrik i Sverige i samarbejde med østrigske Isocell. – Et produkt, som opfylder kravene, som byggebranchen stiller i dag: Kvalitet, konkurrencedygtighed og ikke mindst teknisk dokumentation.
”Hos CBI Danmark garanterer vi bæredygtige totalløsninger til nybyggeri og renoveringsprojekter,” fortæller Per Kragelund Thomsen og fortsætter, ”så udover papirisolering er der rig mulighed for at se vore andre produkter, såsom lufttæthedsprodukter, indblæsningsmaskiner osv.”

Nviro A/S
Bredgade 52
7480 Vildbjerg
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30712846
P nummer: 1013444575

Kontaktperson

CA
Christina Andreasen
+45 97126500 ca@nviro.dk

Send til en kollega

0.064