23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Malemaskine - nu også med automatisk vaskeprogram

Ceetec Industri malemaskinen IP Touch 250 findes nu også med automatisk vaskeprogram.

Malemaskine - Ceetec IP Touch - Industrimalemaskine
Interessen har været overvældende vedrørende IP Touch malemaskinen lanceret i maj 2015. Vi er stolte over at præsentere, at malemaskinen nu også kan tilbydes med en automatisk vaskefunktion, der gør rengøringen endnu lettere.

I touch panelet findes en vaskefunktion, der kan sættes op med adskillige vaskeprogrammer. Den enkelte kunde kan således gemme de vaske operationer, der passer til den bestemte produktion.

Rent praktisk fungerer det således at operatøren indtaster et program nummer, og herefter trækker maskinen rent vand ind i X antal sekunder. Vandet cirkuleres rundt i maskinen via et dysesystem og vasker dyser, børster og pumpe så godt igennem, at maskinen herefter er klar til en ny farve. Vandet recirkuleres og derfor er forbruget minimalt.

Vasketiden bestemmes af kunden og programmerne kan indstilles til, at trække rent vand ind det ønskede antal gange.

Mens vaskeprogrammet kører kan operatøren gøre klar til den nye farve, og således reduceres omstillingstiden.

Beskrivelse af malemaskinen IP Touch
De kendte malemaskiner fra Ceetec har fået endnu en storebror. Ceetec IP Touch 250 er en nyudviklet malemaskine, som primært henvender sig til savværker, typehusproducenter, industrivirksomheder mfl.

IP Touch 250 er udstyret med en touch-skærm, hvor I præcist og nøjagtigt kan indstille malemaskinen til hver enkelt produktion. I kan gemme standard programmer og på den måde sikre og fastholde en ensartet kvalitet ved gentagende produktion og ved produktioner på forskellige fabrikker.

Malemaskinen er bygget, så den let indgår i jeres eksisterende produktionslinje med f.eks. automatisk indføring, slibning, tørring og lakgader.

Med en kapacitet på op til 180 meter pr. minut er malemaskinen velegnet til selv de hurtigste produktionslinjer.

IP Touch 250 er nem at rengøre og vedligeholde. I kan selv udskifte dyser, børster og andre sliddele.

Maskinens flow-coat-sprøjte boks kan afmonteres for lettere rengøring. Det giver jer samtidig mulighed for at have flere bokse med hver deres farve.

Se vedhæftede datablad for mere information og kontakt os gerne for en demonstration - Tlf 64 42 14 73 eller mail: info@ceetec.dk

Ps. Er du ikke industrikunde men ønsker en automatisk maleløsning, så se venligst vores hjemmeside www.ceetec.dk for andre malemaskiner. Vi har malemaskiner dækkende både små og store produktioner.


Ceetec A/S
Lollandsvej 14 - 5500 Middelfart
Industrivej 7 - 5580 Nr. Åby
Danmark
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12579888
P nummer: 1012365140

Kontaktperson

JF
Janni Frandsen
jvf@ceetec.dk

Send til en kollega

0.062