23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CBI Danmark A/S ændrer i ejerkredsen.

Hos CBI Danmark, som er vokset til at være landets største leverandør af papirisolering, er tiden inde til et ”generationsskifte,” hvilket er sket med virkning fra den 1. januar 2016. Samtidigt er der ny ansættelser, og et nyt CBI - Team er sat.

Der skabtes i 2010 et frugtbart samarbejde, da Per Kragelund Thomsen og Henrik Morris Clausen overtog aktiviteterne og selskabet CBI Danmark A/S på fifty-fifty basis.
I starten af virksomhedens levetid var Merete Mulvad eneste medarbejder udover Per K. Thomsen. Senere kom Henrik M. Clausen og Lykke Thomsen til, således at alle 4 blev repræsenteret i organisationen. Partnerskabet mellem de to familier har udviklet sig særdeles positivt siden.
Virksomheden er vokset undervejs og organisationen er udvidet, og parterne er kommet til den fælles forståelse, at et ”generationsskifte” i såvel ejerkreds samt organisation er en hensigtsmæssig løsning for virksomhedens langsigtede vækst.
Gensidig tilfredshed
Det er derfor med stor tilfredshed hos begge parter, at Per K. Thomsen og Lykke Thomsen overtager Henrik M. Clausens og Merete Mulvads ejerandel af CBI Danmark A/S med virkning fra den 1. januar 2016.

I CBI Danmarks ”dagligdag” vil forandringen være, at Merete Mulvad fratræder sine funktioner med udgangen af marts 2016 og Henrik M. Clausens operationelle arbejdstid reduceres. Han fortsætter ligeledes som bestyrelsesformand og skal bidrage med at udvikle en aktiv og professionel bestyrelse, der skal styrke virksomhedens strategiske fokus og fremtidige vækst.

Et nyt hold er sat
Samtidigt er der ansat nye ansigter hos CBI Danmark.

Salgskapaciteten er udvidet med Martin H. Green som ekstern konsulent. Martin har en baggrund som bygningskonstruktør og har et betydeligt netværk blandt projektudviklere, boligforeninger m.v.

Charlotte Lauritsen er tiltrådt som intern salgs- og indkøbsmedarbejder. Charlotte har haft sit tidligere virke i speditionsbranchen og har bl.a. stor erfaring med kundeservice.

Inge-Lise Pilgaard tiltræder som ny bogholder. Inge-Lise har stor erfaring med administration og økonomi.

”I takt med at efterspørgslen stiger og dermed behovet for øget aktivitet og fokus, skifter virksomheden gear og tilpasser vores fortsatte appetit på vækst med Isocell papirisolering og udvikling af nye spændende forretningsområder. Vi vil fortsat arbejde hårdt for at leve op til egne og kundernes forventninger og levere bæredygtige isoleringsløsninger ud fra de principper, som virksomheden er grundlagt på,” garanterer Per K. Thomsen. ”Det er sund fornuft og sund forretning, ” afslutter han.

Nviro A/S
Bredgade 52
7480 Vildbjerg
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30712846
P nummer: 1013444575

Kontaktperson

CA
Christina Andreasen
+45 97126500 ca@nviro.dk

Send til en kollega

0.063