23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Everroll design gulv fra Ergofloor

Fleksibilitet, elasticitet, lyddæmpning og ergonomisk aflastning er kendetegnende for Everroll gummigulve

Udløber
4. februar 2027

Ergofloor har leveret endnu et unikt gulv i gummi. Everroll gummi gulv fra Berleburg Schaumstoffwerke, monteret i fantastisk design.

Fleksibilitet, elasticitet, lyddæmpning og ergonomisk aflastning er kendetegnende for Everroll gummigulve. Ved anvendelse af gummi og polymerer af højeste kvalitet sikres disse egenskaber vedvarende gennem hele gulvfladens levetid. Dette er vigtigt specielt i arbejdsområder, hvor arbejdet udføres gående og stående og under støjbelastning, som f.eks. i butikker, restauranter, lufthavne, hospitaler, skoler, børnehaver og kontorer m.v.

Holdbarhed, fleksibilitet, sikkerhed, komfort, skridsikkerhed og æstetik gør Everroll gummigulve til den perfekte løsning til mange forskellige anvendelsesområder.

Farver og produktvarianter: 
Everroll gummigulve kan som standard leveres i 4, 6, 8, 10 & 12 mm tykkelse. Der er 10 produktvarianter i et stort udvalg af standardfarver og mønstre. Herudover kan Everroll gummigulve leveres i kundespecificerede farver og mønstre i specialvarianten Everroll MyCreation, samt som gummifliser og måtter til specielle anvendelsesområder. 

 Slidstyrke & vedligeholdelse:
Everroll gummigulve har en stor slidstyrke, som medfører at belægningen i praksis er nærmest uopslidelig – selv ved intensiv slidbelastning som f.eks. i lufthavne, banegårde og indgangspartier. Et Everroll gummigulv kan ved montagen behandles med en speciel polyuretanbaseret coatning, som virker opfriskende og sikrer minimal vedligeholdelse. Efterfølgende rengøring og vedligehold foretages med alm. anvendte vaske-pleje midler. 

 

Følg Ergofloor på LinkedIn

Læs mere her om Everroll gummigulv

ErgoFloor A/S
Viborgvej 42
7160 Tørring
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26756596
P nummer: 1009286140

Kontaktperson

JJ
Jeanett Jørgensen
jj@ergofloor.dk

Send til en kollega

0.062