23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få BIM-processen til at hænge sammen

Det er udfordrende at samle en kreativ proces og putte den i en BIM-proces, men NTI CADcenter og Autodesk har taget udfordringen op.

NTI CADcenter har undersøgt flere produkter og processer bl.a. Rhino, Sketchup, og Autodesk Fusion 360, men alle bryder værdikæden, ved at man skal gemme en fil og starte den op i en ny applikation - med tab af data og tid.

FormIt Pro fra Autodesk levere meget af det, som kræves i den kreative proces med design uden begrænsninger: at kunne dele design med flere - samt arbejde frit uanset om det er PC eller iPAD.

Med FormIt Pro og Revit får man en sammenhængende BIM-proces, da man i FormIt kan skabe kreativt design og udføre energi-analyser, solstudier - samtidig med at dette skitseforslag direkte kan åbnes i Revit, uden man skal ud i "gem som". I Revit kan man herefter fuldføre BIM-processen med verdensklasse-BIM.

Bemærk: Vidste du at Revit BIM til fulde understøtter IFC og CObie? Se videoen og bliv klogere.->

Deltag på BIM Universe 2016 og mød 3XN A/S, som fortæller om ’Breaking Bad Geometry og Data Hacking’, som er nogle af de udfordringer, der opleves i processen. Her kan man også høre mere om FormIt Pro på indlægget: ’Konceptuelt og parametrisk design for arkitekter og ingeniører’.

Flere oplysninger:

Lars Kanneworff | Divisionschef byggeri, NTI CADcenter
Telefon: 70 10 14 00
E-mail: lk@nti.dk

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528
P nummer: 1009002266

Send til en kollega

0.048