23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Neotherm A/S styrker organisationen

Palle Jespersen er ny område- og udviklingschef i Neotherm A/S

Palle har en vvs-teknisk baggrund suppleret med ledelses- og salgsuddannelser og kommer senest fra en stilling som teknisk manager i Viega A/S

Som områdechef vil Palle være ansvarlig for salgsudviklingen på Fyn og Sydsjælland, hvor han aktivt vil bistå kunder og samarbejdspartnere, med nye værdiskabende tiltag.

Funktionen som udviklingschef omhandler et nyt og banebrydende forretningsområde, hvor vi under konceptet Neoclass, vil tilbyde vores kunder et vækst- og kompetenceforløb.

Derudover skal Palle i samarbejde med vores projektorganisation forestå kontakten til rådgivere og teknikere med henblik på afholdelse af seminarer og inspirationskonferencer.

Palle har med sin baggrund den ideelle profil for at varetage ansvaret for ”Neoclass” og det skal ingen hemmelighed være, at det har været mere end vanskeligt, at finde frem til en så kompetent person som Palle udtaler administrerende direktør Heine Brændstrup.

Formålet med Neoclass er at støtte op om de kunder, der i et stadigt mere gennemsigtigt marked efterspørger indsatser, der fremadrettet kan hjælpe dem med til at skabe en mere lønsom forretning end der hvor de måtte stå i dag.

Byggebranchen har alt for længe været ude på en mental rutschebane hvor det mere har handlet om at tale produkt- og prismotiver, frem for at give kunderne de løsninger, som de efterspørger. Med ”Neoclass vil vi opleve at både kunder og Neotherm A/S, vil være mere lønsomme end gennemsnittet af markedet og foreløbige målinger viser at vi sammen er på rette vej udtaler Heine Brændstrup.

Du kan kontakte Palle Jespersen
Email pj@neotherm.dk
Mobil 26 70 20 55

Neotherm A/S
Centervej 18
3600 Frederikssund
Frederikssund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84411310
P nummer: 1002694275

Kontaktperson

MQ
Mette Qvist
Marketingkoordinator
+45 24221629 mq@neotherm.dk

Send til en kollega

0.063