23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få nyttig information - deltag på Symetri’s gratis BIM Forum

DELTAG PÅ BIM FORUM

Få nyttig information på Symetri’s gratis BIM Forum – kom og hør om arbejdet med kvalitetssikring og andre processer hos flere nordiske arkitekter som fx CF Møller. Onsdag den 11. og torsdag den 12. maj slår Symetri atter dørene op for vores populære BIM Fora – i henholdsvis Horsens og København. Som altid har vi fokus på hvordan du, der arbejder i byggeriet, kan gøre dine BIM processer mere effektive.

På BIM Forum ser vi frem til at præsentere dig for flere nyheder, både fra Autodesks Release 2017 og fra vores egen organisation.

Med BIMeye har vi det forgangne år haft stor succes med at implementere vores cloudløsning BIMeye hos en lang række skandinaviske arkitektfirmaer.

Samarbejdsaftale med CF Møller

Senest tilkomne er danske C.F. Møller. CF Møller og Symetri har nu indgået en gensidig samarbejdsaftale, og i løbet af vinteren har man testet de tre cloudbaserede apps; door manager, room manager og requirement manager med gode resultater. BIMeye er dermed en del af en større løsning hos CF Møller, bl.a. i arbejdet med Biomedicum, Universitetssygehuset i Køge, og fx Tiundra skolen i Sverige.

Ifølge Head of BIM hos CF Møller, Jan Bundgaard, er løsningen et skridt i den rigtige retning:

- Indtil nu har Revit været den centrale base mellem forskellige databaser, men nu ønsker vi at kunne strukturere vores data i et samlet tilgængeligt netværk med forbindelse til samtlige involverede databaser. Det er i dette ’big picture’ at vi ser BIMeye som en løsning for os, det er let at arbejde med og vi kan styre flere processer på forskellig vis. BIMeye supporterer vores processer og giver os mulighed for at øge graden af kvalitetssikringen.

- Tilbage i 2004, brugte vi allerede BIM da vi opførte Akershus Universitetshospital I Oslo. Vi har også taget aktiv del i det digitale byggeri I Danmark. I dag er alle vores projekter BIM projekter. Vi identificerer alle vore byggekomponenter med koden BIM7AA , som gør os i stand til at strukturere vores projekter på en hidtil uset måde så vi kan linke mellem mange databaser. Dermed kan vi arbejde med data og sammenligne de forskellige data fra forskellige typer af software
, siger han.

På BIM Forum får du mulighed for at møde eksperterne fra BIMeye og Symetri, og stille spørgsmål til hvordan du kommer i gang med BIMeye i dine fremtidige Revit projekter.

Tilmeld dig det gratis BIM Forum i Horsens den 11. maj her:
Tilmeld dig det gratis BIM Forum i København den 12. maj her:

Vel mødt

Mvh
Symetri A/S


Vi glæder os til at se dig til Symetri BIM Forum den 11. maj 2016 i Horsens og den 12. maj 2016 i København. HUSK - det er GRATIS at deltage.

Begge dage starter vi kl. 09.00 og slutter kl. 13.30.

Se den opdaterede agenda for BIM Forum her


Vi ser frem til en spændende dag.

Med venlig hilsen
Symetri A/S

Symetri A/S
Robert Jacobsens Vej 70. 1.
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13737436
P nummer: 1000616432

Send til en kollega

0.062