23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brandsikre depoter

DENIOS tilbyder kompakte løsninger, med et næsten uendeligt tilbehørssortiment, som alle tilbyder 90 minutters brandbeskyttelse.

DENIOS tilbyder et mangeårige produktsortiment indenfor walk-in brandsikringslagre, som har den påkrævede sikkerhed ved lagring af farlige medier.
Typeserien BMC indeholder et stort sortiment af kompakte lagre fra lagring af 1 tromle eller smådunke op til storlagre med mere end 20 m² nytteareal og en højde op til 2,5 meter - kombineret med et næsten uendeligt tilbehørssortiment.
Alle brandsikringscontainere fås med teknisk ventilation, opkørselsrampe, 1- eller 2-fløjet dør, dørholder, opvarmning og eksplosionsbeskyttelse. Brandsikringscontainere kan udstyres med individuelle reolsystemer og belysning.

Læs også: Effektive bindemidler til inddæmning og absorbering af væsker

Serien FBM
Serien FBM er reollagre med brandbeskyttelse. FBM er et farligt-gods lager med et højdejusterbart reolsystem til sikker og komfortabel lagring af op til 64 tromler à 200 liter eller 16 IBCer.

Typeserien FBM fås som standardversion med omfangsrigt udstyr og i forskellige varianter. Brandsikringslagre fra DENIOS' er velegnede til både indendørs og udendørs opstilling.
Ved lagring af antændelige medier på paller eller i IBCer er brandbeskyttelseslagret FBM en sikker løsning i henhold til loven.

Se DENIOS store udvalg indenfor arbejdssikkerhed og mange andre produkter i vores webshop www.denios.dk/shop

Skulle du have spørgsmål eller har brug for rådgivning sidder vi klar ved telefonen på 7624 4088 eller send en e-mail til info@denios.dk

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

RSF
René Skovgaard Frøslev
Direktør
+45 76244080 ref@denios.dk

Send til en kollega

0.047