23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Helbred, sundhed og indeklima hænger uløseligt sammen med den relative luftfugtighed

Mistænker du dit indeklima på arbejdspladsen for at være dårligt? Kunne du tænke dig at forbedre det og ikke mindst drage nytte af alle de gode fordele, der er ved det? Så læs med her, og få svar på alle dine spørgsmål.

Luftbefugtning fremmer sundheden og produktiviteten på arbejdspladser

De færreste er opmærksomme på at luftfugtighed og helbred meget ofte er to sider af samme sag. Hvis indeklimaet er dårligt med for lav luftfugtighed, så tager produktiviteten et dyk nedad og sygefraværet stiger. Der er derfor væsentlige økonomiske fordele at hente i at kigge på indeklimaet på arbjedspladsen. desuden får medarbejderne et meget mere rart indeklima til at udføre deres opgaver i.

Vores kroppe er sensitive over for et dårligt indeklima. Det dårlige indeklima kan vise sig på mange måder, og det kan opleves forskelligt fra person til person.

Almindelige problemer på grund af dårligt indeklima

- Tørre, kløende eller irriterede øjne
- Træthed eller sløvhed
- Hovedpine
- Skulder- og nakkeproblemer

Luftkvalitet gør en forskel

Medarbejderne er jeres vigtigste aktiv. Hvis virksomheden skal klare sig godt, skal de ansatte ikke bare være motiverede og effektive, men også sunde. Udformning af arbejdspladsen er blevet en stadig vigtigere faktor for virksomhedens succes. Ud over en behagelig akustik og den rette belysning er et optimalt indeklima en vigtig faktor for medarbejderens performance.

Læs mere om luftfugtighed og bliv klogere her.

Download også meget gerne vores nye brochure om helbred og indeklima her.

Condair A/S
Parallelvej 2
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15200537
P nummer: 1000879263

Send til en kollega

0.047