23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rejsegilde på Sundbyøster Skole

I forbindelse med helhedsrenoveringen af Sundbyøster Skole fejrede elever, lærere, bygherre og Enemærke & Petersen, som er hovedentreprenør på renoveringen, mandag den 23. maj rejsegilde.

Sundbyøster Skole gennemgår i øjeblikket en større renovering og får samtidig tilbygget en ny bygning på 3950 m², som skal indeholde klasselokaler og skolens SFO. Råhuset til den nye bygning er nu rejst, og det skulle selvfølgelig fejres med rejsegilde.

Gunnar Sigfredsson fra Københavns Kommune, som er bygherre på projektet, holdt tale for de mange fremmødte, ligesom Børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev, som også deltog i festlighederne. I sin tale kom Pia Allerslev blandt andet ind på entreprenørens ordentlighed og ryddelighed, inden hun gav ordet til Skoleleder Steen Højstrøm.

Også Henrik Mielke, administrerende direktør for Enemærke & Petersen, holdt tale, og én af hans pointer var, at man som entreprenør på et projekt som Sundbyøster Skole skal have is i maven. Netop derfor havde E&P’s folk på projektet – til stor glæde for eleverne – arrangeret, at Hjem Is-bilen kom forbi.

Udover opførslen af den nye bygning, som skal bruges til klasselokaler og SFO, bliver den eksisterende skolebygning, som er bevaringsværdig, bygget om og energirenoveret, ligesom der anlægges en ny legeplads på 5000 m². Projektet har en entreprisesum på omkring 74 mio. kr. og forventes afsluttet i august 2017.

Enemærke & Petersen a/s
Ole Hansens Vej 1
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10503698
P nummer: 1002896867

Kontaktperson

LK
Lasse Krøis
Markeds og relations koordinator
lak@eogp.dk

Send til en kollega

0.047