23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Luften er for tør på dit arbejde

Var du klar over, at luften på dit arbejde er for tør i knap halvdelen af arbejdstiden? Hvis ikke, så læs gerne med her og bliv meget klogere på dette.

Godt indeklima betaler sig

Produktiviteten forbedres ved et godt indeklima. En forbedring af indeklimaet kan øge produktiviteten 10-20 % blandt medarbejderne på kontorarbejdspladser, hvor indeklimaet er dårligt. Derfor vil tilbagebetalingstiden på investeringer i et bedre indeklima tit være på under et år. Det viser flere undersøgelser, blandt andre LO-rapporten "Arbejdsmiljø set med virksomhedsøkonomiske briller".


De økonomiske gevinster kan beregnes med ny model

Nu er det muligt at påvise de økonomiske gevinster ved at forbedre indeklimaet i form af øget produktivitet hos personalet. Civilingeniør, Kasper Lynge Jensen, har lavet en erhvervs-ph.d. om sammenhængen mellem indeklimaforbedringer og produktivitet. Han har også udviklet den nye beregningsmetode... Læs mere om den lige her.

Har ovenstående vakt din interesse, og kunne du tænke dig at læse mere om helbred, indeklima og hvorfor det betaler sig at investere i dette, så download vores brochure og bliv meget klogere.

Condair A/S
Parallelvej 2
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15200537
P nummer: 1000879263

Send til en kollega

0.047