23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ejer har 40 års jubilæum i Alfix A/S

Adm. direktør og ejer Torben Carstensen Toft kan den 1. juni 2016 fejre sit 40 års jubilæum i Alfix i Kolding.

Som 2. generation i Alfix startede Torben sin aktive Alfix tilværelse i 1976 i den virksomhed, som hans far stiftede tilbage i 1963. Forud for ansættelsen arbejdede han blandt andet 4 år i Esbjerg som sælger i en trælast. I årene 1976-1984 var Torben sammen med faren Hans Carstensen Toft aktiv som sælger i marken:

”Takket være min fars store indsats i 60´erne fik Alfix slået sit navn fast i den danske byggebranche, som en professionel producent af fliseklæber og fugemasse. Sortimentet var velfungerende og populært på byggepladserne men også smalt, og da vi kom ind i midten af 70´erne havde min far vanskeligt ved at nå rundt og servicere de mange kunder. Derfor tog han pænt imod mit forslag om at hjælpe til med salget”, siger Torben Carstensen Toft, adm. direktør.

Virksomheden udvikler, producerer og brander kvalitetsprodukter og professionel byggeteknisk service til byggeriet i Skandinavien. Produkterne består blandt andet af spartelmasser, vådrumsmembraner, fliseklæbere, fugemasser og facadepuds. Alle aktiviteter er stadig samlet i Kolding, og virksomheden beskæftiger 40 medarbejdere.

I 1984 gennemførtes et generationsskifte fra far til søn. Fabrikanten Hans Carstensen Toft gik på pension, og Torben blev i en alder af 34 år adm. direktør i virksomheden, der dengang havde 18 ansatte. Om tiden efter generationsskiftet fortæller han:

”Organisationen og produktsortimentet voksede, omsætningen og indtjeningen steg, og jeg så efterhånden et behov for ledelsesmæssig sparring. I slutningen af 80´erne fik jeg ansat en professionel bestyrelse, og i 1996 etablerede vi en kompetent ledergruppe, så jeg kunne påtage mig en mere overordnet rolle ledelsesmæssigt. Takket være et stærkt engagement fra medarbejderne har vi præsteret positive økonomiske resultater i alle årene”, siger Torben.

Ifølge ejeren er der igen fremdrift i byggeriet efter mange år med afmatning, og Alfix er med en ny strategi helt klar til på ansvarlig, professionel og progressiv vis at betjene byggecentre, udførende håndværkere og de projekterende i branchen.

3. generation i Alfix er nu også engageret i forretningen, idet sønnen Anders Bertelsen Toft arbejder som direktør (COO) og er en del af bestyrelsen. Datteren Tine Toft Nørgaard (psykolog) er også bestyrelsesmedlem, og et glidende generationsskifte på det økonomiske ejerskab til børnene er så småt igangsat. Det danske familieeje og aktiviteterne i Kolding ønskes bevaret, da passionen for at drive forretningen og videreføre arven stadig er helt intakt lyder det samstemmende fra både 2. og 3. generation i Alfix.

Torbens 40 års jubilæum fejres internt i virksomheden efterfulgt af en god middag for alle medarbejdere.

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.047